|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
tabliczka z numerem vin |
| Autor |
Wiadomość |
aviator

Auto: nie scorpio, nie ford; śmigło gwiazda i jazda
|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 08:40 tabliczka z numerem vin
|
|
|
Chodzi o ta naklejkę na desce rozdzielczej - ktoś wie gdzie można ja dorobić lub ma możliwość wydrukowania takiej?
Mam oczywiście swoja ale z informacja o 2 airbagach i z auta dawcy z informacja o 4, a potrzebuje z 4 i moim nr vin.
Znalazłem jedna firmę z Katowic ale wedle opisu na ich stronie, to musiałbym mieć najpierw opinie rzeczoznawcy i takie tam. Wolałbym mieć ją jednak wcześniej i poskładać wszystko za jednym razem i juz więcej nie ruszać deski rozdzielczej.
Pewnie można za pomocą pary odkleić ta z dawcy, dociac i nakleić sam początek ale z daleka będzie widać, ze ktoś coś przy tym majstrował.... |
_________________ BMW i3, Mercedes Pilote Explorateur |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 09:00
|
|
|
Przecież to nie ma znaczenia, naklejka na desce, wazne co na podlodze k. fotela |
_________________ "mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało..."
tel.: 502894108. |
|
|
|
 |
aviator

|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 09:18
|
|
|
| Wiem, ale jak robić to kompleksowo łącznie z takimi drobiazgami. |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 09:18
|
|
|
No a w photoshopie zrobić, wydrukować i nakleić |
|
|
|
 |
aviator

|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 09:19
|
|
|
| Amatorsko tak mogę zrobić ale może są tu spece, co zrobią to 100 razy lepiej ode mnie. |
| Ostatnio zmieniony przez aviator |1 Gru 2013|, 2013 09:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 09:22
|
|
|
No to niech zrobi firma, zamówic mailowo, a jak beda mieli jakis problem natury papierkowej, wystartowac z tekstem ze sa jedyna tak beznadziejna firma w kraju co nie chce zarobic, zawsze pomaga |
|
|
|
 |
aviator

|
Wysłany: |1 Gru 2013|, 2013 19:33
|
|
|
Szukałem daleko a znalazłem pod nosem. Jutro jadę na skanowanie oryginału, zamówienie złożone bezproblemowo nawet w niedziele
http://naklejki-wroclaw.p...ejki-znamionowe
[ Dodano: |5 Gru 2013|, 2013 20:40 ]
Wyszło super - w sumie jak oryginał.
Zeskanowali nawet lekkie przetarcie na znaczku poduchy, takze przez szybę bedzie jak z fabryki |
| Ostatnio zmieniony przez aviator |1 Gru 2013|, 2013 19:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |