|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Zanikło ogrzewanie |
| Autor |
Wiadomość |
mariusz_technik [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Wrz 2008|, 2008 16:23
|
|
|
bingo, twój optymizm jest fajny, ale ja bym nie liczył na takie zakończenie sprawy. Po mojemu cieknie nagrzewnica.
Nie ma dziwnych zapachów w aucie po włączeniu grzania czy nawiewów? I luknij na tą nagrzewnicę jednak z latarką, od kierowcy i pasażera, i zobacz czy coś nie moknie tam, albo czy nie ma zacieków na plastikach nagrzewnicy. Szyby nie parują? |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Wrz 2008|, 2008 16:26
|
|
|
Ja u kol.Tymon, uprawiałem ginekologie stosowaną i na nagrzewnicy po stronie pasażera kolo śrubki jest minimalny zaciek, więc nie sądzie żeby tam coś bardzo się lało, u mnie był większy i się nie lalo jakoś strasznie, można tam potraktować to silikonem może to coś da |
|
|
|
 |
Tymon [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Wrz 2008|, 2008 09:21
|
|
|
wczoraj pojeździłej wieczorkiem i w ślad za Jankesem zanurkowałem z latarką i łapkami po stronie pasażera. Znalazłem ten zaciek na śrubce i nic sie tam nie leje. wykładziny narazie tez suche a płynu nie ubywa.
[ Dodano: 2008-09-17, 09:22 ]
co do zapachu to nic nie śmierdziało ani nie pachniało inaczej niż dotychczas, w aucio zrobiło sie przyjemnie ciepło. |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Wrz 2008|, 2008 10:46
|
|
|
no i super, pozostaje sie modlic zeby tak zostało |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |