|
Amortyzatory NK??Czy ktos ma??Czy ktos slyszał?? |
| Autor |
Wiadomość |
Gruber
DePutaMadre

Auto: 2.9 12V Ghia, '88r.
|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:30 Amortyzatory NK??Czy ktos ma??Czy ktos slyszał??
|
|
|
| Witam serdecznie.Mam malutkie pytanie odnosnie amorkow.Czy ktos slyszal o niemieckiej firmie NK?Cena baaaaardzo przystepna,ale jak z trwaloscia i komfortem?? |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:42
|
|
|
slyszal czytal kupil zalozyl i uzywa. sprawa ma sie tak sa tak tanie bo sa tanie i olejowe . do mojego wedlug katalogu sie nie nadaja bo ja musze miec gazowki ale jak juz je kupilem to trudno . no i po zalozeniu samochod jezdzi rewelacyjnie i nic nie puka itp. nie wiem jak z trwaloscia ale napewno warto je wymienic bo pewnie masz jeszcze seryjne a to bedzie jak przesiadka z malucha do scorpio.
pozdrawiam
maciek
p.s za montaz dalem 80 zl za oba przody |
|
|
|
 |
Gruber
DePutaMadre

|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:48
|
|
|
| Dziekuje za szybka odp..Kupilem je wlasnie i zastanawiam sie czy to byl dobry wybor.Duzo jezdze i zwykle nie oszczedzam na czesciach,ale w tym przypadku cena byla baaardzo kuszaca.Zobaczymy...W kazdym badz razie dziekuje raz jeszcze. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:20
|
|
|
ja wlasnie jestem po wymianie przednich wahaczy i amorkow i gum od stabilizatora. za wszystko placilem grosze i jest ok a na jak dlugo okaze sie. najwyzej wymienie jeszcze jeden i jeszcze raz
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:26
|
|
|
| Gruber napisał/a: | | Duzo jezdze i zwykle nie oszczedzam na czesciach,ale w tym przypadku cena byla baaardzo kuszaca.Zobaczymy |
No to przetestujesz i zdasz relację na forum |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
Pomógł: 67 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2004 Skąd: Kraków
|
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:36
|
|
|
Gazówki też są, stosuję je u ludzi, do normalnej jazdy nadają się jak najbardziej, no i są niemieckie, nie z Chin -PODOBNO |
_________________ "mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało..."
tel.: 502894108. |
|
|
|
 |
Gruber
DePutaMadre

|
Wysłany: |16 Paź 2005|, 2005 13:10
|
|
|
Drodzy Panowie,pierwszy 1000 km(no prawie 968km) jazd testowych wypadl korzystnie.Za 92zł(za sztuke) nie mozna oczekiwac cudow,ale jestem pozytywnie zaskoczony:shock: .Powiem wiecej.W porownaniu z bilsteinem,ktorego mam na przodzie,nie wypadaja wcale zle.Troszke jakby za twarde,ale na polskie dziury nie ma 'twardziela',wiec mysle ze zaraz zmiekna.PZDR.
P.S.Zakupilem je na allegro u 'nataliasf'.Polecam jak najbardziej mimo trudnego kontaktu tel.i prawie zadnego mail'owego.Wystarczylo zapewnienie,ze pieniadze wplacilem i paczka zostala wyslana. |
_________________ 2.9 12V Ghia, '88r.
www.nova-europa.pl
www.grubergarage.pl |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Paź 2005|, 2005 14:19
|
|
|
ja tam na kontakty mailowe z nia nie narzekalem. a w ogloszeniach jest juz dopisane,ze nie dzwonic bo osoba obslugujaca klientow jest niedoslyszaca. to dopisali niedawno.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Szpila [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2005|, 2005 11:44
|
|
|
| Mam takie amortyzatory z przodu w scorpio !! Przejechalem na nich okolo 6000 km i jezdzi sie spoko !! Nie narzekam na nie !! Sprzedawca mi mowil ze duzo osob kupuje tej marki amortyzatory i nie ma reklamacji. |
|
|
|
 |
5zymon [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:14
|
|
|
| nataliasf - nie ma takiego uzytkownika na allegro ;/ |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
|
|
|
 |
5zymon [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:25
|
|
|
dzieki . Napisalem do niej maila bo nie ma wystawionego do scorpio. A szukam spreżyn na przód i amorków. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:29
|
|
|
no to juz ci pisze co ci ona odpisze. amorki ma firmy nk jak wyzej jest napisane a sprezyn brak w ofercie. mi tak odpisala jakies no gora 2 miesiace temu. no chyba,ze juz ma
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
5zymon [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:34
|
|
|
ok dzieki. Nie chce zaczynac nowego topic`u, wiec moze mi tutaj ktos odpowie. Gdzie kupie tanie tarcze hamulcowe, na przod i na tyl wlasciwie potrzebuje, ale narazie przod . Do tego klocki. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 13:43
|
|
|
klocki gdzie byl link do ferodo za niecale 60 zl tylko albo byl blad w nazwie albo to jakas podroba. nie mam pojecia jak to sprawdzic. no ale jak nie masz kolo domu sklepu gdzie kupisz wszystko to moze kup z allegro np wlasnie od natali wszystko coby placic tylko 1 raz za przesylke. no i moze uda sie jakis rabacik zalatwic jak duzo kupisz. mozesz tez zobaczyc tam gdzie ja kupowalem www.auto-mobile.com.pl tylko ja tam bylem sam ale wysylkowo tez ma. ceny w miare rozsadne. najlpiej dogadac sie przez tel tylko,ze to jest gdynia. a skolei tarcze to sredni material do wysylki bo to troche wazy szczegolnie 4 sztuki
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
|
|