$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Amortyzatory NK??Czy ktos ma??Czy ktos slyszał??
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Amortyzatory NK??Czy ktos ma??Czy ktos slyszał??
Autor Wiadomość
Gruber 
DePutaMadre

Auto: 2.9 12V Ghia, '88r.
  Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:30   Amortyzatory NK??Czy ktos ma??Czy ktos slyszał??

Witam serdecznie.Mam malutkie pytanie odnosnie amorkow.Czy ktos slyszal o niemieckiej firmie NK?Cena baaaaardzo przystepna,ale jak z trwaloscia i komfortem??

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:42   

slyszal czytal kupil zalozyl i uzywa. sprawa ma sie tak sa tak tanie bo sa tanie i olejowe :D . do mojego wedlug katalogu sie nie nadaja bo ja musze miec gazowki ale jak juz je kupilem to trudno :mrgreen: . no i po zalozeniu samochod jezdzi rewelacyjnie i nic nie puka itp. nie wiem jak z trwaloscia ale napewno warto je wymienic bo pewnie masz jeszcze seryjne a to bedzie jak przesiadka z malucha do scorpio.
pozdrawiam
maciek
p.s za montaz dalem 80 zl za oba przody

Gruber 
DePutaMadre

Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 19:48   

Dziekuje za szybka odp..Kupilem je wlasnie i zastanawiam sie czy to byl dobry wybor.Duzo jezdze i zwykle nie oszczedzam na czesciach,ale w tym przypadku cena byla baaardzo kuszaca.Zobaczymy...W kazdym badz razie dziekuje raz jeszcze.

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:20   

ja wlasnie jestem po wymianie przednich wahaczy i amorkow i gum od stabilizatora. za wszystko placilem grosze i jest ok a na jak dlugo okaze sie. :D najwyzej wymienie jeszcze jeden i jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam
maciek

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:26   

Gruber napisał/a:
Duzo jezdze i zwykle nie oszczedzam na czesciach,ale w tym przypadku cena byla baaardzo kuszaca.Zobaczymy

No to przetestujesz i zdasz relację na forum :))

VIK 
KR673YV

Auto: BMW E38
Wysłany: |13 Paź 2005|, 2005 20:36   

Gazówki też są, stosuję je u ludzi, do normalnej jazdy nadają się jak najbardziej, no i są niemieckie, nie z Chin :D -PODOBNO :wink: :arrow:

Gruber 
DePutaMadre

Wysłany: |16 Paź 2005|, 2005 13:10   

Drodzy Panowie,pierwszy 1000 km(no prawie 968km) jazd testowych wypadl korzystnie.Za 92zł(za sztuke) nie mozna oczekiwac cudow,ale jestem pozytywnie zaskoczony:shock: .Powiem wiecej.W porownaniu z bilsteinem,ktorego mam na przodzie,nie wypadaja wcale zle.Troszke jakby za twarde,ale na polskie dziury nie ma 'twardziela',wiec mysle ze zaraz zmiekna.PZDR.
P.S.Zakupilem je na allegro u 'nataliasf'.Polecam jak najbardziej mimo trudnego kontaktu tel.i prawie zadnego mail'owego.Wystarczylo zapewnienie,ze pieniadze wplacilem i paczka zostala wyslana. :D

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |16 Paź 2005|, 2005 14:19   

ja tam na kontakty mailowe z nia nie narzekalem. a w ogloszeniach jest juz dopisane,ze nie dzwonic bo osoba obslugujaca klientow jest niedoslyszaca. to dopisali niedawno.
pozdrawiam
maciek

Szpila
[Usunięty]

Wysłany: |26 Paź 2005|, 2005 11:44   

Mam takie amortyzatory z przodu w scorpio !! Przejechalem na nich okolo 6000 km i jezdzi sie spoko !! Nie narzekam na nie !! Sprzedawca mi mowil ze duzo osob kupuje tej marki amortyzatory i nie ma reklamacji.

5zymon
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:14   

nataliasf - nie ma takiego uzytkownika na allegro ;/

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:18   

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2415535 o nia chodzi
pozdrawiam
maciek

5zymon
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:25   

dzieki :-) . Napisalem do niej maila bo nie ma wystawionego do scorpio. A szukam spreżyn na przód i amorków.

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:29   

no to juz ci pisze co ci ona odpisze. amorki ma firmy nk jak wyzej jest napisane a sprezyn brak w ofercie. mi tak odpisala jakies no gora 2 miesiace temu. no chyba,ze juz ma
pozdrawiam
maciek

5zymon
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 00:34   

ok dzieki. Nie chce zaczynac nowego topic`u, wiec moze mi tutaj ktos odpowie. Gdzie kupie tanie tarcze hamulcowe, na przod i na tyl wlasciwie potrzebuje, ale narazie przod :-) . Do tego klocki.

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 13:43   

klocki gdzie byl link do ferodo za niecale 60 zl tylko albo byl blad w nazwie albo to jakas podroba. nie mam pojecia jak to sprawdzic. no ale jak nie masz kolo domu sklepu gdzie kupisz wszystko to moze kup z allegro np wlasnie od natali wszystko coby placic tylko 1 raz za przesylke. no i moze uda sie jakis rabacik zalatwic jak duzo kupisz. mozesz tez zobaczyc tam gdzie ja kupowalem www.auto-mobile.com.pl tylko ja tam bylem sam ale wysylkowo tez ma. ceny w miare rozsadne. najlpiej dogadac sie przez tel tylko,ze to jest gdynia. a skolei tarcze to sredni material do wysylki bo to troche wazy szczegolnie 4 sztuki :|
pozdrawiam
maciek

Odpowiedz do tematu