|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Cossi gaśnie na gazie |
| Autor |
Wiadomość |
Alex [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Cze 2006|, 2006 11:01 Cossi gaśnie na gazie
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów
Samochód kupiony parę dni temu, instalacja sekwencyjna.
Kopa ma, nie przerywa, wszystko jak na benzynie, ale potrafi zgasnąć w czasie np. postoju na światłach, oprócz tego na wolnych obrotach chodzi nierówno.
Ten sam problem jest też w moim Focusie (ta sama instalacja), więc może rozwiążę to za jednym zamachem .
Proszę o wskazówki, podobny temat jest już na forum, ale dotyczy 2.0 z instalką II gen. |
| Ostatnio zmieniony przez Alex |18 Cze 2006|, 2006 11:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Cze 2006|, 2006 12:36
|
|
|
ja mialem to u siebie i gaziarze wzieli sobie samochod na ustawienia zajelo im to caly dzien czyli pewnie robota na 5 min bo ile tam stal tak sobie to nie wiem i zrobili na gazie obroty wolne mam stabilniejsze niz na PB przy dojezdzaniu na luzie z ostrym hamowaniem i skrecaniem do skrzyzowania a same obroty nigdy nie przekraczaja wartosci 950 do 1000 a na pb czasmi od 1100 opadaja powoli. to tylko sprawa ustawien na laptopie i wiedzy ustawiaczy bo jak gasl to ustawial ich szef a jak mi ustawiali gostkowie co tam tylko pracuja to jest ok i sami sie z szefa nabiali,ze on nic nie umie. a sekwencja to sekwencja wiec raczej to,ze ty masz V6 a ja dohc nie ma nic do rzeczy....
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |18 Cze 2006|, 2006 22:12
|
|
|
| jak ma sie wiazka elektryczna silnika? |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |