|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Poszukuję blacharza-lakiernika [Warszawa i okolice] |
| Autor |
Wiadomość |
Kasia

Auto: Scorpio :)
|
Wysłany: |15 Paź 2012|, 2012 08:00 Poszukuję blacharza-lakiernika [Warszawa i okolice]
|
|
|
Nie wiem czy dobry dział, przepraszam z góry jeśli zły.
Jak w temacie. Poszukuję sprawdzonego blacharza-lakiernika do zrobienia progów i nadkoli w rozsądnych pieniądzach w Warszawie lub okolicach. |
_________________ Gdy ci smutno gdy ci źle, wsiądź do Scorpio, przejedź się.
MKI 2.0 HB (żegnaj mój pierwszy i jedyny)
MKI 2.4 HB
MKI 2.9 HB |
|
|
|
 |
Stoper
WT 19922

Auto: '92, 2.9 24v BOA, MT75, liftback
|
Wysłany: |15 Paź 2012|, 2012 08:46
|
|
|
| Mam takiego jednego magika w Ząbkach, ale on do najtańszych nie należy, acz cuda zdziałać potrafi. |
_________________ Bywa, że na drodze spotykam prawdziwych szaleńców. Pędzą przed siebie na złamanie karku, wbrew zdrowemu rozsądkowi.
Aż ciężko ich czasem wyprzedzić. |
|
|
|
 |
Kasia

|
Wysłany: |15 Paź 2012|, 2012 09:11
|
|
|
| Hehe, cudów to mój Fordzik nie potrzebuje bo aż tak źle nie jest ;p. A nie orientujesz się ile tak mniej więcej zawoła? Może jakiś namiar? |
MKI 2.4 HB
MKI 2.9 HB |
|
|
|
 |
Stoper
WT 19922

Auto: '92, 2.9 24v BOA, MT75, liftback
|
Wysłany: |15 Paź 2012|, 2012 09:31
|
|
|
Namiar podam później bo chyba gdzieś w aucie wizytówkę powinienem mieć. Co do ceny to ciężko mi teraz powiedzieć bo dawno u niego nie byłem (na szczęście).
Jakby co to mam jeszcze innych w Rembertowie, ale u mnie nie do końca udało im się lakier dobrać swego czasu, ale progi i nadkola się trzymają. U mnie policzyli coś w okolicach 1500zł trochę ponad 2 lata temu. Kontakt też dam później. |
_________________ Bywa, że na drodze spotykam prawdziwych szaleńców. Pędzą przed siebie na złamanie karku, wbrew zdrowemu rozsądkowi.
Aż ciężko ich czasem wyprzedzić. |
|
|
|
 |
Kasia

|
Wysłany: |15 Paź 2012|, 2012 09:36
|
|
|
| Ok, to czekam. Jeśli możesz to podaj do tych Panów jeszcze w Rembertowie bo troszkę mi się spieszy i chcę się szybko dostać. Dzięki za info. |
MKI 2.4 HB
MKI 2.9 HB |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |