$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Witam Wszystkich !!!
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam Wszystkich !!!
Autor Wiadomość
Julian
[Usunięty]

Wysłany: |10 Lis 2008|, 2008 17:27   Witam Wszystkich !!!

Jak na wstępie. Witam Wszystkich. Od 04.11.2008 stałem sie posiadaczem, zobaczymy na jak długo Wieloryba sedana z 96 r 2,0 16V Ghia. Auto w kraju od 26.07.2008. przebieg 168 kKm. Pierwsze wrażenie mniamniuśne. Lakier ciemnoniebieski metalik bez rys.Widać,że nie był myty na automatycznej myjce. Garażowany, bez śladów korozji.Miło mnie to zaskoczyło. Kiedyś miałem Mk I i było "z korozją za pan brat..." Nie palony w środku. Wersja całkiem wypasiona,choć jak na Ghia to skąpiec. Bez klimy i skór. Elektryczne furty, fotele, grzane tyłki,elektryczny szyber,komputer, pamięć nastawień,kontrola, fordowskie drewno ;) , grzana przednia szyba, dwa jaśki. Tapicerka szary welur w bardzo dobrym stanie, bez przetarć,nadpaleń i grzesznych plam... po Coca Coli . Do roboty na biegu podpora wału.Czuć,że bije. Auto w pierwszą noc miało chrzest bojowy. Jakiś cymbał walnął mi prawy tylni trójąt. Szyba poszła w pająk,ale z ramki nie wylatała... No cóż.Oszołomstwo grasuje wszędzie... Ogólnie autko w naprawdę dobrym stanie. Mam pytanie do Kolegów. Mianowicie, czy tylni trójkąt jest wklejany, czy mocowany na śruby z ramką? Podpora na wał pamiętam,że od czgoś pasowała. Od trasita? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Julian |10 Lis 2008|, 2008 17:33, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu