|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Witam Wszystkich !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Julian [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Lis 2008|, 2008 17:27 Witam Wszystkich !!!
|
|
|
Jak na wstępie. Witam Wszystkich. Od 04.11.2008 stałem sie posiadaczem, zobaczymy na jak długo Wieloryba sedana z 96 r 2,0 16V Ghia. Auto w kraju od 26.07.2008. przebieg 168 kKm. Pierwsze wrażenie mniamniuśne. Lakier ciemnoniebieski metalik bez rys.Widać,że nie był myty na automatycznej myjce. Garażowany, bez śladów korozji.Miło mnie to zaskoczyło. Kiedyś miałem Mk I i było "z korozją za pan brat..." Nie palony w środku. Wersja całkiem wypasiona,choć jak na Ghia to skąpiec. Bez klimy i skór. Elektryczne furty, fotele, grzane tyłki,elektryczny szyber,komputer, pamięć nastawień,kontrola, fordowskie drewno , grzana przednia szyba, dwa jaśki. Tapicerka szary welur w bardzo dobrym stanie, bez przetarć,nadpaleń i grzesznych plam... po Coca Coli . Do roboty na biegu podpora wału.Czuć,że bije. Auto w pierwszą noc miało chrzest bojowy. Jakiś cymbał walnął mi prawy tylni trójąt. Szyba poszła w pająk,ale z ramki nie wylatała... No cóż.Oszołomstwo grasuje wszędzie... Ogólnie autko w naprawdę dobrym stanie. Mam pytanie do Kolegów. Mianowicie, czy tylni trójkąt jest wklejany, czy mocowany na śruby z ramką? Podpora na wał pamiętam,że od czgoś pasowała. Od trasita? Będę wdzięczny za podpowiedzi. |
| Ostatnio zmieniony przez Julian |10 Lis 2008|, 2008 17:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |