|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Amortyzatory wieloryb |
| Autor |
Wiadomość |
slawektg

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
|
Wysłany: |6 Sty 2008|, 2008 19:13 Amortyzatory wieloryb
|
|
|
| Czy amortyzatory tylnie od sedana da sie zalozyc do kombi?nie chce nivomatow.juz ich nie lubie... |
_________________ 806 turbo,XR4 turbo czyli biTURBO!!!!!JAK TURBO NIE DYMA,TO SILNIKA NI MA!!!! |
|
|
|
 |
zztop2

Auto: 98, 2.3, 16V GHIA SEDAN Manual + LPI
|
Wysłany: |6 Sty 2008|, 2008 19:19
|
|
|
A co ci zrobily ???
ja je uwielbiam
niestety nie ,zupelnie inne konstrukcja i wielkosc samych amorkow oraz ich mocowanie |
_________________ tel.603221275
Moje Allegro-wszystko do SCORPIO i nie tylko |
|
|
|
 |
buku
Pedro

Auto: '97 2.3 ASB GHIA
|
Wysłany: |6 Sty 2008|, 2008 19:31
|
|
|
| Wczoraj przez przypadek zgadałem się ze znajomym o amorkach pompowanych.I ten koleś mi powiedział że jego jakiś znajomy ściągał z USA lub kanady za 200$ komplet nowe.Nie pamietał tylko z jakiej marki .Ale na moje pytanie czy może merkur coś zaczął kojarzyć,ale nie był pewny.Mam pytanie czy może ktoś pogrzebać i poszukać od jakiego to auta mogłoby być.Jakby się znalazło to nie miałbym problemu z kupnem i przesyłką. |
_________________ Piotr
Było:Fiat Tempra 1.9 TDS Version Limitada
Daihatsu HI-Jet
Ford Fiesta 1.3 Enduro
Ford Scorpio 2.0 OHC ASB
Jest: Opel Tigra Sport Coupe ASB |
|
|
|
 |
WTOM [Usunięty]
|
Wysłany: |6 Sty 2008|, 2008 22:58
|
|
|
| nivo bardzo długo wytrzymują, jakby co mam na zbyciu komplet w idealnym stanie (600zł do negocjacji) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |