|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Problem z zawieszeniem |
| Autor |
Wiadomość |
haupman [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Lip 2007|, 2007 14:38 Problem z zawieszeniem
|
|
|
| Koledzy może ktoś coś poradzi na mój problem. Ostatnio usłyszałem skrzypienie dochodzące z przodu auta. Obiawiało się to szczególnie podczas intensywnego ruszani po zatrzymaniu. Po wsłuchaniu się doszedłem do wniosku że dochodzi ono z armorka. Co ciekawe im cieplej robiło się na dworze /patrz ostatnie upały/ było bardziej słyszalne. Natomiast dziś jak jechałem na zakupy nic, zero /w Bydgoszcy pada i sie ochłodziło/. Tak jak wspomniałem wcześniej ten problem nie istniał póki było w miarę chłodno. Jak zaczęły się upały wystąpił problem. Myślę że to może być problem z łożyskiem w armorku. Czy mam rację ? |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |22 Lip 2007|, 2007 15:17
|
|
|
mi w moim starym poczciwym mk2 skrzypial sworzen wahacza jak bylo sucho no i jak zwykle jak to ja skrzypi polac wd 40 i zapomniec na kilka dni pomagalo to przesmarowalem jakims olejem i problem zniknal |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |