|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Skrzynia czy pradniczka |
| Autor |
Wiadomość |
maly771 [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lis 2006|, 2006 15:33 Skrzynia czy pradniczka
|
|
|
| Witam ma takie pytanko mianowicie jak ruszam rano i jest jeszcze zimny to szybkosciomierz mi nic nie pokazyje rozpedzam sie szarpnie przy zmianie biegów i sie podnosi jak zwolnie nagle opada do zera i chyba przez to mi wariuja biegi jak przejade kilka kilosów to wraca do normy i chodzi elegancko ipredkosciomierz i skrzynia.Olej w skrzyni sprwdzalem tka jak tu piszecie i narozgrzanym i pracujacym silniku jest max co to moze byc bno zaczynam sie martwic. |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lis 2006|, 2006 19:50
|
|
|
| maly771 napisał/a: | | szybkosciomierz mi nic nie pokazyje |
Cos z instalacja pradniczki.
Jak skrzynia nie bedzie dostawala prawidlowych sygnalow z pradniczki to bedzie wariowac lub wogole nie bedzie przelaczac.
Stalo sie to nagle czy cos grzebales przy samochodzie, chocby przy radiu? |
|
|
|
 |
maly771 [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lis 2006|, 2006 20:52
|
|
|
| Nic nie grzebalem stalo sie nagle z tydzien temu |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lis 2006|, 2006 20:55
|
|
|
| Posprawdzaj wszystkie kable ktore ida od skrzynii, czy czasem sie ktorys nie ukruszyl i nie zwiera do czegos. |
|
|
|
 |
maly771 [Usunięty]
|
Wysłany: |9 Lis 2006|, 2006 20:58
|
|
|
| Ok bo to sie dzieje tylko jak postoi dluzsza chwile i potem wraca do normy,czyli uwlic sie pod auto i pogrzebac |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |