|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
płyn hamulcowy |
| Autor |
Wiadomość |
jemsik6 [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Mar 2006|, 2006 11:03
|
|
|
| ale duzo roboty nie ma zeby odpowietrzyc wszystkie, a człowiek pewniejszy, mi jak wezyk pekl z przodu to dojechalem tylko do serwisu renualta i tam sie koszmar zaczoł, wymienili wezyk na nowy ale stwierdzili ze warto wymienic takze z drugiej strony--wiec ok--wymieniajcie, po chwili dowiedzialem sie ze urwli wezyka gwint zostal w zacisku, (wiem zdazaja sie takie rzeczy) wybuchlem jak uslyszalem ze musze sobie kupic nowy zacisk bo oni nie maja takiego rozmiaru nazynki aby mi to zrobic- a wiec nie wytrzymalem i poszedlem do kierownika i zjebalem na maxa ich ze mnie to wszystko nie interesuje i ma byc zrobione--w koncu ja im nie bede kupował narzedzi do pracy,kierownik odwiózł mnie do pracy a przy okazji pojechal kupic im narzedzia, ....po południu szwagier pojechal odebrac auto bo ja nie mógl(praca) no i znowu problem chcieli mnie skasowac za naprawe zacisku którego sami zepsuli 100zł, a odpowietrzyli mi to wszystko tak ze jeszcze raz to musialem zrobic ! wiec lepiej samemu sobie zrobic--zero kosztów prucz paru piwek i fajek, a człowiek ma pewność ze nie braknie hamulca podczas najmniej oczekiwanego momentu----STANOWCZO ODRADZAM SERWIS RENUALTA--PRZYNAJMNIEJ W MIELCU!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Matth [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Mar 2006|, 2006 12:34
|
|
|
nie no ja tam nie mialem peknietego wezyka tylko pocil sie nieco ale oczywiscie jak tylko to zauwazylem to zaraz wymiana a najlepsze ze gosc w sklepie powiedzial.. bosze nie mam zamienikow i tylko jeden oryginal.. no ale jak przeceiz jak go panu nie sprzedam za cene sklepowa.. to niemoralne.. no i wyszlo za 35zl a wedlug cennika 117zl ;] heh jak sie czesci kupuje u pozadnego czlowieka to pozniej sa takie przyjemne niespodzianki no a zamiennik kosztowal 25zl wiec jakos nie zalezalo mi na nim no i wymienione i smiga normalnie wiec mysle ze bede spokojny |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |