$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - płyn hamulcowy
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
płyn hamulcowy
Autor Wiadomość
jemsik6
[Usunięty]

Wysłany: |15 Mar 2006|, 2006 11:03   

ale duzo roboty nie ma zeby odpowietrzyc wszystkie, a człowiek pewniejszy, mi jak wezyk pekl z przodu to dojechalem tylko do serwisu renualta i tam sie koszmar zaczoł, wymienili wezyk na nowy ale stwierdzili ze warto wymienic takze z drugiej strony--wiec ok--wymieniajcie, po chwili dowiedzialem sie ze urwli wezyka gwint zostal w zacisku, (wiem zdazaja sie takie rzeczy) wybuchlem jak uslyszalem ze musze sobie kupic nowy zacisk bo oni nie maja takiego rozmiaru nazynki aby mi to zrobic- a wiec nie wytrzymalem i poszedlem do kierownika i zjebalem na maxa ich ze mnie to wszystko nie interesuje i ma byc zrobione--w koncu ja im nie bede kupował narzedzi do pracy,kierownik odwiózł mnie do pracy a przy okazji pojechal kupic im narzedzia, ....po południu szwagier pojechal odebrac auto bo ja nie mógl(praca) no i znowu problem chcieli mnie skasowac za naprawe zacisku którego sami zepsuli 100zł, a odpowietrzyli mi to wszystko tak ze jeszcze raz to musialem zrobic ! wiec lepiej samemu sobie zrobic--zero kosztów prucz paru piwek i fajek, a człowiek ma pewność ze nie braknie hamulca podczas najmniej oczekiwanego momentu----STANOWCZO ODRADZAM SERWIS RENUALTA--PRZYNAJMNIEJ W MIELCU!!!!!!!!!!

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |15 Mar 2006|, 2006 12:34   

nie no ja tam nie mialem peknietego wezyka tylko pocil sie nieco ale oczywiscie jak tylko to zauwazylem to zaraz wymiana :) a najlepsze ze gosc w sklepie powiedzial.. bosze nie mam zamienikow i tylko jeden oryginal.. no ale jak przeceiz jak go panu nie sprzedam za cene sklepowa.. to niemoralne.. no i wyszlo za 35zl a wedlug cennika 117zl ;] heh jak sie czesci kupuje u pozadnego czlowieka to pozniej sa takie przyjemne niespodzianki :) no a zamiennik kosztowal 25zl wiec jakos nie zalezalo mi na nim ;) no i wymienione i smiga normalnie wiec mysle ze bede spokojny :)

Odpowiedz do tematu