|
Otwieracz szybra |
| Autor |
Wiadomość |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:16 Otwieracz szybra
|
|
|
witam.chcialbym sie dowiedziec czy dalo by sie zamontowac silniczek z ta pokrywa zamiast zwyklej korbki.Bo jak instalowalem sciemniacz lampek to przyuwazylem tam wtyczke dwu pinowa i nie wiem z czego ale jedno pewne albo ze sterowania szybrem elektrycznym albo z zegarka nad lusterkeim ktorego nie mam .Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:40
|
|
|
i raczej nie kupuj tego osobno bo dostanie plastiku od szybra do elektryki graniczy prawie z cudem. ja tylko raz sam plastik widzialem na allegro jednak aukcji nie pilnowalem no i go nie mam a silniki same sa caly czas tylko co potem z tym zrobic....
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 20:59
|
|
|
| no wlasnei i tu jest problem ze jest albo to albo to a ja potrzebuje to i to hehemusze sie z tym pogodzic ze na 80% nie bede tego mial ale czy ktos to robil tu z forum? aha i drugie pytanie instalnolem sobie kiedys tam lampki do drzwi z przodu i chce wsadzic tez komplecik do tylnich i nie mam w instalacji drzwiowej wolnego gniazdka czy dalo by sie wsadzic instalacje drzwiowa z ghia do mojej Clki?(nie mam z tylu szyb elektrycznych) a instalacje z GHIA mam ale nei wiem czy przypasuje mi do gniazda pomiedzy slupkiem a drzwiami(ilosc pinow) ? |
|
|
|
 |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Sty 2006|, 2006 22:50
|
|
|
dzieki wam.Najpierw sie zajme wiązkami i lampkami a jak uda mi sie kupic sterowanie do szybra to i to zamontuje,jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
Btw:czyli szybki elektryczne tez bym mógl se pyknac do tylu ? |
|
|
|
 |
jemsik6 [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 13:16
|
|
|
| co do plastika od szyberka--mam z wieloryba a nie wiem czy to samo i czy mozna by bylo zamontować--ale jesli tak to nie masz juz problemu odnośnie plastika! |
|
|
|
 |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 13:45
|
|
|
| no spoko ale czy jeszcze masz silniczek bo moze by sie udalo zrobic moze ktos sie wypowie w tej sprawie ? |
|
|
|
 |
jemsik6 [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 16:33
|
|
|
| niestety silniczek zakupił sobie Jason, ale reszta jest, przełacznik, oswietlenie |
|
|
|
 |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Sty 2006|, 2006 17:17
|
|
|
| ok jesli mozesz to potrzymaj go dla mnie ja na szybko moze znajde silniczek i wzialbym ta reszte.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
jemsik6 [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Sty 2006|, 2006 10:27
|
|
|
| ok! bede trzymał mocno!! |
|
|
|
 |
borey [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 13:36
|
|
|
no niestety, od wieloryba do przejściówki nie pasuje , w wielorybku jest chyba inaczej silnik ułożony bo po zastosowaniu plastiku od wieloryba w krokodylu wyłącznik wypada idealnie na silniku więc nie da się go tam włożyć .
Mam od plastik od wieloryba i od MK1 a potrzebuje do przejściówki, jakby się ktoś chciał zamienić to bardzo chętnie. |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 14:06
|
|
|
| plastiki sa takie same, inne sa silniki jesli dobrze kojaze, zobacz wogole czy zembatki z mk2 i mk3 sa takie same. |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
borey [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 14:48
|
|
|
| Zewnętrzny rozmiar i uchwyty są takie same, to się zgodzę ale otwór na wyłącznik jest w innym miejscu, w wilelorybie jest przesunięty do przodu auta względem tego z MK1 i MK2. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 15:01
|
|
|
wydaje mi sie,ze od mondeo mk1 pasuje tylko jest na maly przycisk ale t w sumie setal. kiedys xxxxx na zlomie wzial go do sierry bo tam jest takie niby jak w scorpio. zalozyc zalozyl ale ile bylo przerobek to nie wiem. bo nowego plastiku juz nawet w serwisie nie mozna zamowic.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
Ujek [Usunięty]
|
Wysłany: |18 Sty 2006|, 2006 21:05
|
|
|
no nic chyba nie wyjdzie z tego trzeba nasluchiwac na allegro czy jakas przejsciowka GHiA na czesci ktos bedzie sprzedawal ale dzieki za pomoc.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|