$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Witam ponownie!
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam ponownie!
Autor Wiadomość
IBOL
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 13:25   Witam ponownie!

Serdecznie witam Wszystkich!

Nareszcie na FORUM!!

Dzis jest dla mnie wielki dzien ... podlaczyli mi internet i choc niestety jest to NEO, to wazne ze mam juz kontakt ze swiatem :)

Sporo sie zmienilo w moim zyciu, poczawszy od tego, ze mieszkam na wsi w Strykowie (to akurat pozytywna strona tego medalu), zona (jak to dziwnie brzmi ...) zmienila prace, ja podjalem decyzje, ze zaczne jej szukac. Trzymiesieczny bilans wydatkow wykazal, ze zaczelismy wydawac wiecej niz zarabiamy ... i nareszcie spelnila sie od dawna wyczekiwana przeze mnie wizja martwienia sie od chleb powszedni, ktora mam nadzieje da mi porzadnego kopa w zad i wezme sie do zarabiania pieniedzy i poszukiwania sensu zycia (ktory nie tak latwo przy tym znalezc).

Kupilismy drugie auto, by nie byc od siebie zaleznym i po wielu typach padlo na SIERRE. Jest to '92 z tym samym silnikiem co w Scorpio (2.0 DOHC). Auto kupilismy w Polsce w na prawde niezlym stanie. Ma kilka rzeczy, ktorych w Scorpio mi brakuje, jak tapicerka laczona (skora/welur), elektryczny szyber ... i niesamowite kopyto jak na ten sam silnik :) ... a nie ma jeszcze BLOS'a :) . Oprocz tego elektryczne szyby/lusterka ... nie przegnite progi i nadkola a z rzeczy, ktore nie byly nam na reke - przyciemniane szyby i sportowy tlumik z nierdzewki. Przez przypadek poprzednim jej wlascicielem byl user sierrafan :) .To tyle w tym temacie aczkolwiek moglbym sporo tu jeszcze poopowiadac.

Przyznam, ze stesknilem sie za Wami i od dzis moge na stale (mam nadzieje ... dopoki nie odlacza mi NEO jak przestane placic :) ) powrocic do tej drugiej rodziny.

... zastanawiam sie tylko kiedy przeczytam [11635] postow od mojej ostatniej wizyty :) .

P.S.
Dziekuje "wszystkim" przybylym na nasz slub - to bardzo mile. Wasza wiazanka stoi do dzis na stole i nie zmarniala ani troche.

Kevin Xy 
WSK x3

Auto: '90, 2.9 12V, GHIA, ASB, wreszcie SEDAN
Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 13:28   

witam Cie chopie WRESZCIE !!
'90 2.9 12V GHIA ASB
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'96 2.3 16V GHIA ASB SEDAN

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 13:33   

Kevin Xy napisał/a:
witam Cie chopie WRESZCIE !!

Dokładnie !
Już mieliśmy listy gończe rozsyłać ;)

artin
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 13:45   

IBOL napisał/a:
powrocic do tej drugiej rodziny

Do jakiej drugiej, przecież chjtnąłeś się później... :wink:

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 14:20   

a ja takiego pana nie pamietam :P :P :P :wink: . witamy ponownie. czyli masz teraz w domu 4 litrowego ddoohhcc'aa czyli rzedowa 8??
pozdrawiam
maciek

IBOL
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 14:41   

Zapomnialem dodac, ze teoretycznie stracilem prawo jazdy. Praktycznie mam je jeszcze w portfelu ale do pierwszej lepszej kontroli :(

Czeka mnie egzamin ale poki co kasy brak, wiec sie wstrzymam.

marcys
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 15:09   

poki nie zabiorą to masz nadal chyba?

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 15:10   

moze miec ale niewazne.. byle kontrola i poszlo :(

marcys
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 15:20   

Matth napisał/a:
byle kontrola i poszlo

no ..bez CB radia na szosy bym nie wyruszal.

irek 
Member 021

Auto: Peugeot 508 2012r. sedan hybryd4 200 kucy
Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 15:26   

no tożes chłopie narozrabiał :)
Mundek 99r. 2.5 V6 sedan
był
Pacifica 2006 3.5 V6 4x4

IBOL
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 18:27   

Jak juz pisalem mam pecha - zjechalem na stacje za potrzeba, choc wszedzie byla podwojna ciagla (niestety fizjologia wygrala). Kiedy wyjezdzalem zwrocilem co prawda uwage, ze stary Mundek ciemnego koloru, ktory wlasnie wjezdzal na stacje dziwnie podazyl za mna, jednak nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze to moga byc oni.

Skasowali mnie za podwojna ciagla i predkosc - 98km/h w terenie zabudowanym i dostalem 600zl madnatu i 15pkt. Zastanawiam sie, czy wyprzedzanie na podw. ciaglej i wyjazd ze stacji jak w tym przypadku, to nie 2 rozne rzeczy ...

Poza tym, stwierdzili ze nic nie poradza, bo wszystko sie nagrywa a glupi bylem, ze nie poprosilem o pokazanie filmu, bo moze jednak nie wszystko ...

Rafał A.(antek) 

Auto: Mondeo
Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 19:03   

Witamy witamy :)
http://tinyurl.com/qhaqjsk

Darecki
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 19:07   

A najgorsze w tym jest to że możesz dostać pisemko, że masz sam osobiście odstawić swoje prawko do wydziału komunikacji. Ja tak kiedyś miałem za punkty przyszedł liscik polecony a tam polecenia oddania lejców. A itak pół roku pomykałem bez prawka :mrgreen:

Szuler
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 19:16   

Również serdecznie witam ponownie w naszym szacownym gronie!!! :D . Żałuję, że nie mogłem przybyć na ślub i zobaczyć to co pewnie za jakiś czas i mnie czeka ;) . Życzę udanego życia i pożycia małżeńskiego :D . I zadowolenia ze sierki, sam kiedyś miałem sierkę 2.0 (choć OHC) i wspominam ten samochód z nostalgią...

Pozdrawiam
Szuler

misio_23
[Usunięty]

Wysłany: |3 Sty 2006|, 2006 22:11   

IBOL napisał/a:
mieszkam na wsi w Strykowie

... e , nie taka wieś skoro masz tam kościółek , staw i kajaki ,kiosk na rynku , "własnych szeryfów" a za nimi w białym kiosku po prawej - najlepszą kaszankę w kraju :mrgreen:

IBOL napisał/a:
2 rozne rzeczy ...
- no , ale teraz wykroczenia sumują i dlatego takie rachunki ...

IBOL napisał/a:
nie poprosilem o pokazanie filmu

... bo pewnie pop cornu nie było ... :cry:

ale witaj znowu na forum ...

Odpowiedz do tematu