$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - cena coswortha
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
cena coswortha
Autor Wiadomość
cossi
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 15:19   cena coswortha

niewiem czy tylko to moje odczucie ale wydaje mi się że ceny cosworthów zajeb... spadły a przeciesz to takia wyczesana świrzba widziałem na allegto cociego za 11 tyś to chyba troche śmieszna cena za furę tej klasy jak myślita

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 15:46   

zyjemy w kraju gdzie dobry matiz za 15000 rzadzi i seicento tez bo malo pala. a takie wielkie jak scorpio to juz zabojstwo a jak juz mowisz,ze masz silnik kolo 3.0 litrow w benzynie( bo dieselek oczywiscie zawsze tez ok bo niby oszczedny) to juz wiekszosc uwaza takiego posiadacza za wariata. a pozatym ceny czesci w tym akurat modelu robia swoje no i taki egzemplarz "za dyche" :wink: moze byc bardzo zaniedbany.
pozdrawiam
maciek
p.s. no i najgorzesze to jest jeszcze to,ze cosworth to przeciez ford a fordy sa do niczego gdyby to byl vw albo audi to jeszcze kilka osob by bylo w stanie zrozumiec takie cos. chyba szczere ale prawdziwe. ja bynajmniej na takich trafiam a mam tylko 2.0

masti
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 17:54   cosworth

Niestety Cosworth w częściach jest straszny :evil: Z trwałością też różnie bywa - wystarczy popatrzeć na posty.....
Nieprawdą jest zaś, że dużo pali. Widziałem autem o mocy o połowę niższej i podobnym spalaniu. Oczywiście wszystko zależy od nogi, ale jak dla mnie bez zarzutu :wink:
Co do wyboru zaś autek o podobnej cenie to nie wziąłbym chyba nic innego. Wiadomo - w segmencie jest Audi 100/A6, MB W124 i W126, BMW serii 5 i 7 i tak u nas popularne Opel Omega i VW Passat. Nie wiem jak z wygodą w innych autkach, ale nie kupi się auta z tym rocznikiem, wypasem i wygodą w tej cenie. Tu jest Cosworth chyba bezkonkurencyjny :D
I dzięki Bogu.....

Pozdrawiam
Masti

Rafał A.(antek) 

Auto: Mondeo
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:11   

tak jak chłopaki pisali - spalanie i kosztu utrzymania powoduja ze ta auta sa relatywnie tanie, dodatkowo skrzynia automat ktorej nikt w polsce nie lubi. No i inna sprawa ze egzemplarze za 11 tys jak pisaliscie moga byc mocno zaniedbane a doprowadzenie ich do swietnosci kosztowac majatek. No i samo zagazowanie cossiego to conajmniej 5000zł
http://tinyurl.com/qhaqjsk

Szuler
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:12   

Omegi są w dobrych cenach również no ale to nie Scorpio :D

Pozdrawiam
Szuler

Pershing 

Auto: .
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:43   

No no .... Ty sie tu za Omegą nie rozgladaj... ;) :mrgreen:

Szuler
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:48   

Spoko wodza, przez jakiś czas się zastanawiałem ale mnie moja dziewczyna (Cosma) wyprowadziła z błędu i powiedziała, że ma być wieloryb :D

Pozdrawiam
Szuler

Pershing 

Auto: .
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:51   

Dobrze prawi dziewczyna :) Pozdrow ja ;)

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 18:52   

porzadna kobieta :)
pozdrawiam
maciek

Rafał A.(antek) 

Auto: Mondeo
Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 19:01   

onama chyba Vectre nie? pojeździj troche oplem, popytaj sie co sie zepsuło :) i wtedy rozważ. Mnie Astra uzytkowana poł roku wyleczyła z Opla
http://tinyurl.com/qhaqjsk

Szuler
[Usunięty]

Wysłany: |5 Gru 2005|, 2005 19:13   

Vectra psuje się nie częściej, nie rzadziej niż Scorpio, rdza wychodzi w tych samych miejscach.. Tylko komfort inny no ale to inna klasa :) .

Pozdrawiam
Szuler

Odpowiedz do tematu