|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
hamowanie |
| Autor |
Wiadomość |
jery [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lis 2005|, 2005 22:29
|
|
|
będę się skłaniał jednak ku wymianie, widzę aukcję i jednocześnie reklamę ford.sklep.pl, no i z tego co tam jest zaproponowane to zamiennik do mojego auta kosztuje 330 (2 szt.) więc to chyba to bo jak pisał Adam_2000 (100 za szt.) to tam do jego modelu cena wynosi 182 (2 szt.) teraz jeszcze klocki znaleźć... ...no i kasę |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |8 Lis 2005|, 2005 22:31
|
|
|
jery, pogadaj jeszcze z Jackiem - GG: 89175 ... ja od niego kupowałem, kitu Ci nie wciśnie, powiedz, że jesteś z FST |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lis 2005|, 2005 22:36
|
|
|
za zaliczeniem jest chociaz taka roznica,ze musi sie pomeczyc i wyslac albo sie nie wkurzasz jak ci paczka nie przychodzi po 2 tyg. przerabialem rozne rzeczy wysylkowe i ja czuje sie bezpieczniej jak jest za zaliczeniem a kasa lezy w szafie i czeka na paczke. a pozatym teraz wyplate dostaje do lapy wiec i tak mi tak wygodniej bo wplacac na konto mi sie nigdy nie chce.
pozdrawiam
maciek |
|
|
|
 |
jery [Usunięty]
|
Wysłany: |8 Lis 2005|, 2005 22:43
|
|
|
dzięki za podpowiedzi dam znać jak sprawa się zakończy
[ Dodano: 2005-12-12, 18:22 ]
witam
no i w końcu zdecydowałem się za namową Adam_2000 na sprawdzone wcześniej rozwiązanie i faktycznie mam to co chciałem fajny i rzetelny kontakt, przystępne ceny, szybko i solidnie zapakowane i wysłane; polecam!
[ Dodano: 2006-01-17, 21:44 ]
taaa... tyle, że jakoś w grudniu za dużo nie jeździłm; teraz pierwszy wypad poza wioskę, zwalnianie na trasie i dokładnie to samo (!), a tarcze i klocki motorcraft mają ledwie miesiąc co to może być z tym drżeniem kierownicy, bo kolega mech nie za bardzo wie...
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |