|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
problem z obrotami |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |24 Paź 2005|, 2005 21:29
|
|
|
A wiec sprawa gaznika jest propblematyczna bo one sie zuzywaja, i maja problemy z wolnymi obrotami i tzw ssaniem automatycznym, niestety wyrabia sie tam wszystko. co saie dokladnie stalu u ciebie trudno powiedziec,
co do reszty w 88 spokojnie moze byc juz sonda lambda, byly modele z i bez niej, ptrzeba sprawdzic czy nie wystaje s portek wydechu (powinno ja byc widac patrzac na wydech od strony maski) a co do samego gaznieka jest to gaznik z elektoroniczna regulacja i silniczkiem krokowym wolnych obrotow czy ssanai jak kto woli. |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |25 Paź 2005|, 2005 15:59
|
|
|
neeeeee - te gaźnikowce tak wyglądają znajomy u mnie w firmie ma taki wynalazek i jest tak samo. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
5zymon [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Paź 2005|, 2005 16:03
|
|
|
wygladają tak samo, ze te obroty tak falują i samochod gasnie, nic sie nie da z tym zrobic? Ale ja lubie tem samochod i chce mu jakos pomoc |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |25 Paź 2005|, 2005 16:17
|
|
|
| w gaźnikowcach ośka przepustnicy się wyrabiała i łykało toto lewy luft i się działy herezje straszne. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |