|
nie mogę odpalić |
| Autor |
Wiadomość |
paramisiu [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Paź 2005|, 2005 22:57
|
|
|
Dzisiaj troche czasu spędziłem nad tym moim autkiem.
Postanowiłem sprawdzić pompę paliwa więć wykręciłem zbiornik paliwa, wyciągnąłem pompkę i podpiełem na krótko pod aku.. i nie działa. Nawet się nie odezwała. Zawiozłem ją do warsztatu i potwierdzili że nie działa. Tak wię chyba dla tego właśnie nie mogłem odpalić. Jutro będę szukał drugiej i dam znać jakie będą efekty po wymianie. |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |18 Paź 2005|, 2005 00:56
|
|
|
wez butle turystyczna i podaj mu troche gazu do kolektora - jak sie odezwie to bedzie znaczylo ze pompka tj. brak paliwka
Pozdrawiam
Wąski |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
paramisiu [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Paź 2005|, 2005 10:28
|
|
|
Już D Z I A Ł A
Wina była pompy paliwa. Wczoraj ją wymieniłem ale nie mogłem odpalic bo padł mi akumulator. Wię go ładowałem całą noc.. A dzis za pierwszym razem odpalił !!
Serdecznie dziękuję za cenne rady i pomoc. |
|
|
|
 |
Adam_2000

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
|
Wysłany: |19 Paź 2005|, 2005 11:59
|
|
|
Znaczy się ... miałem rację |
_________________ Always look on the bright side of life |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |19 Paź 2005|, 2005 16:56
|
|
|
Ty zawsze masz racje |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
paramisiu [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Paź 2005|, 2005 19:59
|
|
|
Tak jest miałeś rację - pompa padła. Po wyjęciu i podłączeniu na krótko też nie działała więc ją wymieniłem i już jest ok.
Teraz to sie mocno zastanawaim nad gazem ale to inny temat |
|
|
|
 |
|
|