|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Hamulce zamiana na lepsze |
| Autor |
Wiadomość |
slawektg

Auto: Merkur XR4Ti XXXKM
|
Wysłany: |11 Lip 2013|, 2013 22:11
|
|
|
| Wyluzuj czlowieku,bo Ci zylka peknie.Same wezyki nigdy nie zalatwia sprawy,jezeli heble sa od drezyny.Wezyki poprawia hamulce,ktore sa dobre.Stalowy oplot uczyni je lepszymi i bardziej dozowalnymi.I tyle. |
_________________ 806 turbo,XR4 turbo czyli biTURBO!!!!!JAK TURBO NIE DYMA,TO SILNIKA NI MA!!!! |
|
|
|
 |
trzypion
V6 Rulez!

Auto: Kobiece ;)
Pomógł: 22 razy Wiek: 55 Dołączył: 20 Lis 2012 Skąd: Zurych
|
Wysłany: |12 Lip 2013|, 2013 01:10
|
|
|
| gt500 napisał/a: | http://www.inter-rally.pl/product-pol-5761-Przewody-w-oplocie-Ford-Scorpio-DHK305.html
my tutaj zamawiamy |
Dziękować Trza bedzie zakupić, a przy tych cenach, to można na obydwa auta od razu |
_________________ 502 122 688 - jak mogę, to pomogę. |
|
|
|
 |
gt500

Auto: '94 2.0 16v sedan
|
Wysłany: |12 Lip 2013|, 2013 09:53
|
|
|
| slawektg napisał/a: | | Wyluzuj czlowieku,bo Ci zylka peknie.Same wezyki nigdy nie zalatwia sprawy,jezeli heble sa od drezyny.Wezyki poprawia hamulce,ktore sa dobre.Stalowy oplot uczyni je lepszymi i bardziej dozowalnymi.I tyle. |
tylko ja nie mam z czego luzować, pisze sobie zupelnie na luzie a że połowa już szuka w moich wypowiedziach początku zadymy to już nie mój problem.
"Same wezyki nigdy nie zalatwia sprawy,jezeli heble sa od drezyny."
A kto pisał że weżyki to wszystko i nic innego sie nie liczy?? |
|
|
|
 |
kat

Auto: E38 2,8 Shadow Line
Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lis 2006 Skąd: katowice
|
Wysłany: |12 Lip 2013|, 2013 10:13
|
|
|
| gt500 napisał/a: | jak już tutaj kolejny degenerat sugerował |
masz glupia manie obrazania ludzi na forum,nie pierwszy raz zreszta
| gt500 napisał/a: |
Kat ja nie staram sie udowodnić że TOBIE są potrzebne , bo jak Ty masz boa i robisz 4 tysiace po miescie a 2 w trasie rocznie to ogolnie rozmowa z Tobą o jeżdzeniu mija sięz celem patrząc na Twoje podejscie. |
nigdy za to nie wiesz ile robie km innymi samochodami,czy to w pracy czy to po niej
| gt500 napisał/a: | | Ogólnie do jazdy 60 km/h nie jest nawet boa potrzebne tylko 900cm też starczy... |
jezeli pijesz do mnie,a tak jest,to ci powiem
BOA TO JEST MOJ KAPRYS,a z jazdy czerpie przyjemnosc,nic nikomu nie udowadniam wtedy i nie zamierzam na drodze tego robic
| Reader napisał/a: |
A tak na marginesie, kat masz lub miałeś u siebie w Scorpio przewody w oplocie stalowym?
Bo jeśli nie to Twoje wypowiedzi jakby tracą sens.
Bez urazy oczywiście!
|
nie ,nie mialem i napisalem,ze miec nie bede
poza tym na tym forum NIKT nie ma takich wezyków i marne szanse ,ze je ktos zalozy |
_________________ Złodziej najgłośniej krzyczy " Łapać złodzieja !" |
| Ostatnio zmieniony przez kat |12 Lip 2013|, 2013 10:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
gt500

Auto: '94 2.0 16v sedan
|
Wysłany: |12 Lip 2013|, 2013 10:54
|
|
|
Hipokryzja Kat u Ciebie jest tak ogromna że aż dziwne że sam nie widzisz.
Struna nie ma wężyków to ma nic nie pisać bo u siebie nie ma, a u innych czy u klientów się nie liczy.
A potem piszesz
"nigdy za to nie wiesz ile robie km innymi samochodami,czy to w pracy czy to po niej " Inne się nie liczą
Rozumiesz Twoje podejście??
Naprawde to jest dobry materiał na prace jakąs te posty.
Po co zakładać lepsze hamulce z 300 lub na torze nie jeżdzę.
jak Ci napisałem po co BOA to wielki wywód "BOA TO JEST MOJ KAPRYS,a z jazdy czerpie przyjemnosc,nic nikomu nie udowadniam wtedy i nie zamierzam na drodze tego robic "
Więc niektorzi mają kaprys żeby mieć lepsze hamulce dla siebie a nie żeby komuś coś udowadniać.
Napisałem tylko że stalowy oplot dużo daję, zaraz od startu mnie zaatakowano, po co , a masz , a co , a sramto.... 30 ale ma każdy do powiedzenia , a na pytanie czy chociaż jechał samochodem przed i po montażu nikt się nie odezwie dla mnie nie jest to normalne zachowanie. Tylko chore.
Porpsotu nudzi się niektórym i szukają zaczepki albo chcą wykazać swoją wyższość |
| Ostatnio zmieniony przez gt500 |12 Lip 2013|, 2013 10:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kat

Auto: E38 2,8 Shadow Line
Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lis 2006 Skąd: katowice
|
Wysłany: |12 Lip 2013|, 2013 11:08
|
|
|
nie kolego
nie jestes w stanie mi udowodnic ,ze te wezyki przy normalnej amatorskiej jezdzie z punktu a do b w miescie daja az tak wyczuwalna poprawe
radze tez zapoznac sie ze znaczeniem słowa hipokryta,bo w tym wypadku mnie obrazasz
poza tym uderzasz we mnie,to ja ci odpowiadam z mojego punktu widzenia
temat o wezykach,ale NIKT łącznie z toba takich wezyków na forum nie ma zalozonych,wiec jak to jest,skoro sa takie dobre |
_________________ Złodziej najgłośniej krzyczy " Łapać złodzieja !" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |