|
Camaro |
| Autor |
Wiadomość |
Boni

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
|
Wysłany: |22 Maj 2012|, 2012 20:26
|
|
|
| Kevin Xy napisał/a: | jaroz chcial Ciebie przywitac jako tego co najwiecej wydal na remont amerykanca |
Chyba "jako ten co" |
_________________ http://bs-blog.clouds-forge.eu |
|
|
|
 |
Boni

|
Wysłany: |22 Maj 2012|, 2012 20:28
|
|
|
| Waski napisał/a: | chociaż w sumie przy "druciarstwie" Boniego to 10% może być najwięcej na tym forum |
Trochę nie kumam powyższego zdania, ale nie szkodzi. |
|
|
|
 |
jaroz
Tylko Cossi

Auto: `92 2.9 24V ASB sedan
|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 09:06
|
|
|
| Boni napisał/a: | | Więc owszem, jaroz, witaj w klubie | no dobra | Kevin Xy napisał/a: | | jako tego co najwiecej wydal na remont amerykanca | Taaa, ja też mam teraz ładny rachunek do wybulenia. Ale co tam, jak usłyszałem aksamitny pomruk V8 po remoncie, to od razu STS-owi wybaczyłem i nogi mi się ugięły Za ten gang można dać się zabić... |
_________________ Będzie: Aston Martin DB12 Volante
Był: Ford S-Max MSB 2.5L 220KM
Był: Ford Scorpio Cosworth ASB 2.9L 24V 195KM |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 10:58
|
|
|
Boni, oj Kulego przecież już tyle razy poruszalim temat Twojego "druciarstwa" na zasadzie - przyganiał kocioł garnkowi - a co do reszty zdania to trzeba by było może jakoś rozebrać to logicznie żeby zakumac - ale zrób ten zlot pod koniec wakacji to obiecuje wytłumaczyć |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Boni

|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 13:03
|
|
|
| jaroz napisał/a: | Taaa, ja też mam teraz ładny rachunek do wybulenia. Ale co tam, jak usłyszałem aksamitny pomruk V8 po remoncie, to od razu STS-owi wybaczyłem i nogi mi się ugięły Za ten gang można dać się zabić... |
Tia, jw. Kev pewnie napity był jak pomylił "tego" z "ten", bo ja za samochody przeważnie płacę mniej niż ty za remont, a za remonty przeważnie mniej niż za tankowanie do pełna
Wąski, o zlocie pomyślimy, pomyślimy; a zdania i tak nie udało mi się logicznie rozebrać, i nie idzie o druciarstwo, bo to jasne, and Im proud of it ale o czego 10% i dlaczego na tym forum. |
|
|
|
 |
jaroz
Tylko Cossi

Auto: `92 2.9 24V ASB sedan
|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 13:14
|
|
|
| Boni napisał/a: | | a za remonty przeważnie mniej niż za tankowanie do pełna | No i stąd druciarstwo |
_________________ Będzie: Aston Martin DB12 Volante
Był: Ford S-Max MSB 2.5L 220KM
Był: Ford Scorpio Cosworth ASB 2.9L 24V 195KM |
|
|
|
 |
Waski
FST Member 000

Auto: FF '94 1.3 hitleredyszyn NO LPG
|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 13:18
|
|
|
mowa jest w zdaniu przecież o kosztach remontu w odniesieniu do wartości pojazdu więc przy Twoich naprawach o których zresztą piszesz:
| Boni napisał/a: | | a za remonty przeważnie mniej niż za tankowanie do pełna |
nawet 10% wartości pojazdu może być już sumą rekordową
a na tym forum to znaczy wśród userów tego forum posiadających amerykany |
_________________ Uwaga! Zwracaj uwagę na treść i formę swojej wypowiedzi ! Zanim wciśniesz "Wyślij", przeczytaj i przemyśl co napisałeś !
Posty nie wnoszące absolutnie nic do tematu, a także obraźliwe i nietaktowne, mogą zostać usunięte bez podania przyczyn !
------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Boni

|
Wysłany: |23 Maj 2012|, 2012 14:43
|
|
|
| jaroz napisał/a: | | Boni napisał/a: | | a za remonty przeważnie mniej niż za tankowanie do pełna | No i stąd druciarstwo |
Eee tam, z logiki "niedostatecznie" - na przykład, może mam niepsujące się igiełki
| Wąski napisał/a: |
nawet 10% wartości pojazdu może być już sumą rekordową
a na tym forum to znaczy wśród userów tego forum posiadających amerykany
|
No teraz trochę jaśniej.
Ale po zastanowieniu - jakie 10% rekordową, Wąski, co za 10% od paru tysięcy chcesz kupić, waciki? |
| Ostatnio zmieniony przez Boni |23 Maj 2012|, 2012 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Boni

|
Wysłany: |31 Lip 2013|, 2013 23:55
|
|
|
Hm, zapomniałem napisać - miesiąc temu mniej więcej sprzedany do kolegi w Wawie, z powodu wyprowadzki z PL, bo tak normalnie, to bym trzymał go jeszcze długo. Szkoda, szczególniej, że w UK se takiego prędko nie kupię (tu camaro/firebirdy są bardzo drogie albo bardzo popsute), chociaż jakaś duża kupeta z kierownicą po złej stronie jest możliwa, a nawet spodziewana. |
|
|
|
 |
|
|