|
Podziekowania dla Gufera!! |
| Autor |
Wiadomość |
ford2fast
603911630

Auto: Szlachetny De Łochac
|
Wysłany: |15 Lis 2011|, 2011 14:32
|
|
|
| pandy napisał/a: | | problem w tym ze kable do wiazek sa wykonane w takiej a nie innej izolacji - w praktyce obliczone na kilka lat zycia samochodu - powiedzmy do 10 - ja wiem ze to smieszne ale Scorpio powoli zaczyna byc zabytkiem... |
A jakiż to problem zrobić nowe wiązki raz na pięć lat ? |
_________________ Scorpio 4ever |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
|
Wysłany: |15 Lis 2011|, 2011 16:17
|
|
|
aleście se znaleźli o kablach temat .
chcecie takie jak do scorpio identyczne ? tnijcie mondeo . albo zapraszam do ASO . zakup przynajmniej połowy kolorów a trzeba kupować po 0,1km albo 1 km wyjdzie cenowo to samo jak wycieczka do aso . jak dłubie się jedną i pewnie jedyną w życiu wiązkę to nie widzę sensu .
obłąkany .... no możliwe . na coś muszę umrzeć . teraz jestem szczęśliwy bo wiem na co . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
sp9wlc [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Lis 2011|, 2011 06:00
|
|
|
| gufer-posepny napisał/a: | | aleście se znaleźli o kablach temat .. |
Temat wątku brzmi:" podziekowanie dla Gufera"
Czy Ty Gufer chciałbyś się do czegoś przyznać
Jeśli tak to podaj "TW"
ps. oczywiście, żartuje.
Jesli ktoś poznał Gufera to wie, że On jest zaprzeczeniem "wspaniałych mechaników"
Bowiem na 3 godziny pracy wypowiada 3 słowa.
Zatem gdybyś chciał założyć warsztat machaniki samochodowej musiał być zatrudnić rzecznika prasowego. Bo klient lubi być poinformowany co się stało, dlaczego, jak naprawić usterkę, gdzie kupic części, jakie są tego koszty, ile mechanik na tym zarobi, a co najważniejsze klienta podpowie jak to naprawić. |
|
|
|
 |
gufer-posepny

Auto: M 120d
|
Wysłany: |16 Lis 2011|, 2011 08:02
|
|
|
| ja się nie znam .... to przeważnie powtarzam . pozatym zimno jest i obecnie jedyne narzędzie które używam to kluczyk do stacyjki . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
pandy

Auto: Scorpio Mk3 96, 2.3, MAN, sedan, benzyna
|
Wysłany: |16 Lis 2011|, 2011 08:05
|
|
|
| ford2fast napisał/a: | | pandy napisał/a: | | problem w tym ze kable do wiazek sa wykonane w takiej a nie innej izolacji - w praktyce obliczone na kilka lat zycia samochodu - powiedzmy do 10 - ja wiem ze to smieszne ale Scorpio powoli zaczyna byc zabytkiem... |
A jakiż to problem zrobić nowe wiązki raz na pięć lat ? |
robic to mozna i co rok - a ja jestem jak juz struna napisal strasznym leniem i dlatego wole zrobic raz i porzadnie - drozej niz fabryka bo i samochod juz zwyczajny nie jest
[ Dodano: |16 Lis 2011|, 2011 08:08 ]
| sp9wlc napisał/a: | | gufer-posepny napisał/a: | | aleście se znaleźli o kablach temat .. |
Temat wątku brzmi:" podziekowanie dla Gufera"
|
moze wlasnie dlatego warto byloby wydzielic fragmenty poswiecone elektryce i wystawic do dzialu technicznego - ubolewam ze nie mialem okazji dziekowac guferowi ale zescie sie zmowili i mieszkacie albo na Slunsku albo we Krakowie a to jakos tak daleko od ZachPomu. |
|
|
|
 |
pepi
pepi

Auto: a8 w12 6,0 2x bob mondeo 2,5
|
Wysłany: |16 Lis 2011|, 2011 08:13
|
|
|
| pandy napisał/a: | | problem w tym ze kable do wiazek sa wykonane w takiej a nie innej izolacji - w praktyce obliczone na kilka lat zycia sa | -ja nadal twierdzę że użycie kabelków z mk1 jest najsensowniejsze mają różne kolory i są trwałe
były już 20 lat i jeszcze są ok
a silikony ja już pisałem co się z nimi dzieje
ostatnio czytałem u sierrafanow że ktoś pisał to samo
więc |
_________________ v8 4.2 agis p13
nie bądź łosiem kup Fał Osiem |
|
|
|
 |
|
|