$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Przed zakupem...
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przed zakupem...
Autor Wiadomość
Doman
[Usunięty]

Wysłany: |10 Wrz 2005|, 2005 17:41   Przed zakupem...

witam wszystkich na forum,

jeszcze nie jestem posiadaczem, ale już jestem miłośnikiem scorpio - mam nadzieję że jak już zostanę posiadaczem to mi ta miłość nie przejdzie :-)

prawie jestem zdecydowany na zakup kombi '97 ghia z silnikiem 2,3 ale ponieważ nie jestem w stanie samodzielnie ocenić stanu technicznego samochodu (na oko z zewnątrz i wewnątrz - igła) szukam kogoś, kto mógłby dokonać przeglądu "przedzakupowego" takiego auta, zwłaszcza że samochód jest sprowadzany, więc wszystkiego można się spodziewać - czy ktoś z forumowiczów-mechaników podjąłby się takowych oględzin w Myślenicach koło Krakowa? ewentualnie może polecić w Myślenicach lub okolicy mechanika znającego Scorpiony? wystarczy mi również obecność osoby, która wie co należy sprawdzić i na co zwrócić uwagę - obok komisu jest mechanik, ale obawiam się że może być znajomym właściciela; nie zorientowałem się jeszcze jak na forum odwdzięcza się za podobne przysługi, ale ze względu na wagę sprawy jest na to oczywiście przeznaczony pewien fundusz

szukając w internecie opinii na temat tego konkretnie modelu spotkałem się z ostrzeżeniem przed mającymi tendecję do pękania głowicami w silnikach 2,3 - czy ktoś się spotkał z taką usterką?

pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję szybko zmienić swój opis, generalnie innych samochodów już od jakiegoś czasu nie oglądam

Adam_2000 

Auto: Volvo S90L, 2018, T5 AWD
Wysłany: |10 Wrz 2005|, 2005 17:52   

Jest kilku kolegów z Krakowa, na pewno Ci pomoga :)

barroz
[Usunięty]

Wysłany: |10 Wrz 2005|, 2005 18:33   Re: Przed zakupem...

szukając w internecie opinii na temat tego konkretnie modelu spotkałem się z ostrzeżeniem przed mającymi tendecję do pękania głowicami w silnikach 2,3 - czy ktoś się spotkał z taką usterką?

Witaj na forum :)

można też napisać ,że nowa klassa S wraca do serwisu jak wierny pies do właściciela :mrgreen:

kupuj Scorpio :twisted:

Odpowiedz do tematu