|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
kody błędów:) pomoc w odczytaniu i interpretacji |
| Autor |
Wiadomość |
BartekZDW [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Lut 2011|, 2011 12:26 kody błędów:) pomoc w odczytaniu i interpretacji
|
|
|
Witam, wymrugałem sobie właśnie błędy diodą. Podam numery, czego one dotycza. wiem ze napewno skrzyni automatycznej...ale juz nie mam zrobilem przekladke, auto jezdzi dobrze.
66, 65, 52, 74,75
Dodam ze to scorpio 92r. 2,0 dohc MSB
Czy to ze one wyskakuja caly czas to ma wplyw na cos gdy jest juz skrzynia manualna. Poradzcie jesli ktos jest zorientowany. pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez BartekZDW |2 Lut 2011|, 2011 12:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |2 Lut 2011|, 2011 15:59
|
|
|
| wszystkie dotyczą automatu, którego swap wykonany został po najprostszej linii oporu. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
BartekZDW [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Lut 2011|, 2011 17:20
|
|
|
Struna, bardzo możliwe:)
A czy zeby to wyprostowac wszystko to duzo meczarni i czasu? czy ktos bylby w stanie mi pomoc z tym fantem ale nie za jakies kolosalne pieniadze:)? |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |2 Lut 2011|, 2011 17:24
|
|
|
| ale po co - coś nie teges z autem ? te błędy nie powinny mieć wpływu na pracę silnika. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
BartekZDW [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Lut 2011|, 2011 19:24
|
|
|
| Struna, aha jesli tak to ok...obawialem sie ze przy dluzszej esploatacji moze to wplynac na komputer czy cus:) dzieki z gory...zamykamy temat. pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |