$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Montaż używanej szyby przedniej do Scorpio - opinie
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Montaż używanej szyby przedniej do Scorpio - opinie
Autor Wiadomość
Maross 

Auto: '89 2.9 Ghia Liftback ASB
Wysłany: |6 Sty 2011|, 2011 15:23   

ut99 napisał/a:
tutaj zamawiałem za 400pln nówke grzaną + za 50 dowożą w każde miejsce polski.

widziałem tą aukcje ale własnie z tą niegrzaną a o grzaną pytałem "konkurencje" tego sklepu - skoro 400 za grzaną nówkę nie jest źle
kondzio508 napisał/a:
podjechałem zeby wstawili , to sie krzywili ze to uzywka , potem oglądali z 1000 razy tą szybę i dopiero wzieli sie za robote , a na koniec uszłyszałem jeszcze ze gwarancji na montaz nie dają bo to uzywana ..

Tego się własnie obawiam , bo wiadomo lepiej wcisnąc swoje za większy zarobek , a coniektórzy lubią zganić że "tak to jest z używkami , zakładamy i sie pękła , to co zakładamy nową?" w 90% przypadków człowiek się na to zgodzi bo przecież bez szyby nie zabierze auta , ale jak pisze Kevin Xy,
Kevin Xy napisał/a:
jak szybiarz odmowi wklejenie to bierz kolejnego- teraz mozesz taka usluge zamowic do siebie na podworko/garaz wiec bez obaw

U mnie w mieście są ze dwa trzy takie zakłady , w ostateczności pozostaje uprzejmość , któregoś ze znajomych z garażem , bądź narzekający kuzyn ojca blacharz , który raczej w rozbitkach robi to niejedną szybę i ćwiartę już wymienił , więc powinien mieć takie rzeczy do wymiany (druty i klej) ;) , przez tą manufakturę na rozbitkach facet ma nieco skrzywiony pogląd bo jemu "już nic sie nie opłaca robić w takim starym Scorpio..." Dzięki Panowie za rozwianie wątpliwości , zatem z dniem wpływu środków na konto zacznę działać w tej sprawie . Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu