|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Montaż używanej szyby przedniej do Scorpio - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
Maross

Auto: '89 2.9 Ghia Liftback ASB
|
Wysłany: |6 Sty 2011|, 2011 15:23
|
|
|
| ut99 napisał/a: | | tutaj zamawiałem za 400pln nówke grzaną + za 50 dowożą w każde miejsce polski. |
widziałem tą aukcje ale własnie z tą niegrzaną a o grzaną pytałem "konkurencje" tego sklepu - skoro 400 za grzaną nówkę nie jest źle
| kondzio508 napisał/a: | | podjechałem zeby wstawili , to sie krzywili ze to uzywka , potem oglądali z 1000 razy tą szybę i dopiero wzieli sie za robote , a na koniec uszłyszałem jeszcze ze gwarancji na montaz nie dają bo to uzywana .. |
Tego się własnie obawiam , bo wiadomo lepiej wcisnąc swoje za większy zarobek , a coniektórzy lubią zganić że "tak to jest z używkami , zakładamy i sie pękła , to co zakładamy nową?" w 90% przypadków człowiek się na to zgodzi bo przecież bez szyby nie zabierze auta , ale jak pisze Kevin Xy,
| Kevin Xy napisał/a: | | jak szybiarz odmowi wklejenie to bierz kolejnego- teraz mozesz taka usluge zamowic do siebie na podworko/garaz wiec bez obaw |
U mnie w mieście są ze dwa trzy takie zakłady , w ostateczności pozostaje uprzejmość , któregoś ze znajomych z garażem , bądź narzekający kuzyn ojca blacharz , który raczej w rozbitkach robi to niejedną szybę i ćwiartę już wymienił , więc powinien mieć takie rzeczy do wymiany (druty i klej) , przez tą manufakturę na rozbitkach facet ma nieco skrzywiony pogląd bo jemu "już nic sie nie opłaca robić w takim starym Scorpio..." Dzięki Panowie za rozwianie wątpliwości , zatem z dniem wpływu środków na konto zacznę działać w tej sprawie . Pozdrawiam |
_________________ Był : LB '91 2.0 GL , 16h LB '92 2.0 GLX '94 2.9V6 Ghia '93 2.0 Ghia
Jest: 1989 2.9 Ghia Liftback
1995 2.9 24v Ghia Sedan Oberżynek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |