|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Pilnie potrzebny schemat ASB od BOA... |
| Autor |
Wiadomość |
gufer-posepny

Auto: M 120d
Pomógł: 104 razy Wiek: 45 Dołączył: 08 Sie 2007 Skąd: Katowice
|
Wysłany: |9 Mar 2010|, 2010 20:42
|
|
|
| no z jednej do drugiej spokojnie przełożysz . oczywiście nie mieszając ich . |
_________________ W nocy wszystko jest czarne . |
|
|
|
 |
ford2fast
603911630

Auto: Szlachetny De Łochac
Pomógł: 77 razy Dołączył: 28 Lip 2008 Skąd: Zabrze Maciejow
|
Wysłany: |9 Mar 2010|, 2010 21:10
|
|
|
| KubusWariat napisał/a: | Fakt, wyraziłem się niejasno. W każdej skrzyni są dwa EZ: A i B. W skrzyni na aucie jak i w tej z garażu nie cyka zawór B. Miałem na myśli czy mogę wykręcić EZ A z tej skrzyni w garażu i zamontować go do tej na aucie w miejsce EZ B???
[ Dodano: |9 Mar 2010|, o 18:31 ]
nowe EZ to cena 400 i 500 zeta |
Te elektrozawory są inne
Zrób fotkę tego , który potrzebujesz , może się znajdzie |
_________________ Scorpio 4ever |
|
|
|
 |
KubusWariat

Auto: Scorpio Cossi, '93, srebrna hbta :D
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Gru 2005 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: |9 Mar 2010|, 2010 21:56
|
|
|
Romku pewnie że zrobię, ale to dopiero 20. marca będąc we Wrocku.
A swoją drogą, jak połączony jest tempomat z VSSem, pośrednio przez ECU silnika???
Ciekawi mnie to, bowiem tempomat działa, a lockup załącza dopiero po uziemieniu 53. pinu, więc jeśli sygnał na tempomat idzie niezależnie od ECU, to może nawalił przewód odpowiedzialny za VSS, ale na odcinku od gniazdka w połowie grodzi do wtyczki przy ECU...
[ Dodano: |11 Mar 2010|, o 17:33 ]
Romku w takim razie potrzebuję tego pierwszego w narożniku płyty sterującej, zaraz za obudową konwertera. No i jak cena |
_________________ cosworth BOA |
| Ostatnio zmieniony przez KubusWariat |13 Mar 2010|, 2010 19:01, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |