$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Jak zresetować lusterka w scorpio95
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zresetować lusterka w scorpio95
Autor Wiadomość
.kluge.
[Usunięty]

Wysłany: |8 Mar 2005|, 2005 13:50   Jak zresetować lusterka w scorpio95

Czesc

Ktos mi podp. lusterka przy okazji wyrywając te okragle klipsy z zebatymi nóżkami.
Klipsy udało się "dopasować" od innego auta (btw to podobno w wielu autach są takie same silniczki, pewnej holenderskiej firmy wiec nie trzeba od razu kupowac calego lustra za 950zl)
Problem teraz jest tego typu ze pochrzanilo pamiec polozenia lusterek oraz przy cofaniu lustro sie nie opuszcza lub nie podnosi. Nie moge wyczuc jak te sprawy wyregulować zeby bylo jak dawniej. Ma ktos doswiadczenia w tym temacie?

kluge

pawel76
[Usunięty]

Wysłany: |26 Lip 2005|, 2005 22:07   

podtrzymuje temat programowania lusterek. Niby mam zaprogramowane, ale co jakis czas glupieja i np jada w sam dol, ablo do gory i trzeba je programowac od nowa. Obnizanie przy wlaczaniu wstecznego mam niezaprogramowane-jak to zrobic?
pzdr
p.

masti
[Usunięty]

Wysłany: |1 Wrz 2005|, 2005 15:33   lusterka....

A ja to mam inny problem - jestem wysoki i nawet jesli obniżę siedzenie i dam lusterka do góry na maxa to lusterko od kierowcy jest wciąż za nisko - więcej widzę asfaltu niż przestrzeni za sobą. Jak daję na maxa do góry to lusterka jadą ale do czasu i później już max - dalej nie jadą... Mozna to jakoś zresetowac aby lusterka pojechały do góry jeszcze troszkę ???
Pozdrawiam
Masti

Aneta 

Auto: Jeepnięta 5.7 HEMI
Pomogła: 10 razy
Wysłany: |1 Wrz 2005|, 2005 16:45   

Lusterka programujesz razem z fotelem kierowcy. Jeśli Ci nie działają po zaprogramowaniu, to pewnie te dopasowane kawałki są nie ok. Lustra nie są za duże? Może haczą?

masti
[Usunięty]

Wysłany: |2 Wrz 2005|, 2005 21:26   hmmmm.....

Cześć!!!
Lusterka działają, tak jak i fotel. Lusterka nie są za duże i nie haczą. Muszę się ze wstydem przyznać, że odkąd kupiłem autko to jeszcze nie zaprogramowałem sobie ustwień fotela i lusterek z jednej prostej przyczyny: NIKOGO NIE WPUWSZCZAM ZA KÓŁKO !!! 8)
Może i nie ma się czym chwalić, ale to w końcu moje maleństwo..... :wink:
Problen tylko w tym, że nie mogę wyżej przesunąć lusterek. Widocznie są już wychylone na max lub problem tkwi gdzie indziej.....
Jakaś usterka ???
Pozdrawiam
Masti

Odpowiedz do tematu