|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Tłumik środkowy |
| Autor |
Wiadomość |
BC_Leszcz [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Cze 2005|, 2005 20:15
|
|
|
Ludzie czy wy mówcie aby o cenach tłumika środkowego? Najtańszy jaki znalazłem - bosala właśnie kosztuje 1380zł - a to tylko koszt samego tłumika w hurtowni. Fak, że do 2,9 24V ale do 12V wcale nie był dużo tańszy (coś około 1100zł). Z robotą + końcowy przy okazji to wyjdzie ok. 1800zł
Mogę zapytać jak się sprawuje środkowy bosala, bo mam już dość dziadowania, zresztą mój jest chyba pusty w środku i zaspawanie dziur jakoś mu nie pomaga .... |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |25 Cze 2005|, 2005 22:47
|
|
|
| Mam do sprzedania 2 nowe tlumiki WM-Sport (pojedyncza okragla koncowa oraz podwonja prostokatna) po 250zl za kazdy oraz bosala (chyba bo ni epamietam dokladnie) za 899zl ale to jest juz konkret. |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Cze 2005|, 2005 23:46
|
|
|
| Celem wyjasniania odpowiadam ze wprowadzilem lekkie zamieszanie poniewaz tlumiki o ktorych napisalem sa koncowe a nie sdrodkowe (wszystkie 3 sztuki). Przepraszam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |