$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Zwarcie w kierunkach...
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zwarcie w kierunkach...
Autor Wiadomość
Matth
[Usunięty]

Wysłany: |30 Maj 2005|, 2005 23:10   Zwarcie w kierunkach...

Witam
Dosc niepokojace odglosy dochodza z wajchy od kierunkowskazow.. rozebralem gore obudowy od kiery i nic nie iskrzylo ale cos jakby zwarcie bylo pod ta niebieska kostka albo w samej dzwigni.. boje sie zeby mi sie cos nie zapalilo.. co to moze byc? co to jest ta kostka niebieska? i jak zdjac dol obudowy od kiery bo odkrecilem dwie sruby ale dalej cos trzyma tak centralnie ale nie moge zadnej srubki wiecej odnalezc.. zaczelo sie razem z upalami.. pomocy..

monter
[Usunięty]

Wysłany: |31 Maj 2005|, 2005 13:41   

Ja jestem od zawsze przyzwyczajony do jednego mrugniecia kierunkami przy wychodzeniu na lewy pas i przy powrocie oraz przy dziekowaniu za ustapienie miejsca (prawy-lewy-prawy). Niestety w moim Scorpio akurat tez czasami pojawiaja sie trzaski w manetce. Bede musial tam zajrzec.

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |15 Cze 2005|, 2005 14:52   

No a ja juz po klopocie wymienilem ta kosteczke i wszystko pieknie dziala :) mrugaja az milo.. okazalo sie ze ta niebieska kosteczka co tam siedzi najwidoczniej od upalow padla.. rozebralem wszystko ze 3 razy lacznie z dzwigienka i wszystko wygladalo jak noweczka.. Monter prosta sprawa to zrobic takze do dziela :wink:

Odpowiedz do tematu