|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Rozrusznik z 2.9 do 2.0 |
| Autor |
Wiadomość |
marcinb7 [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Paź 2008|, 2008 22:04 Rozrusznik z 2.9 do 2.0
|
|
|
| Witam. Jutro jadę do elepstryka bo siadają mi szczotki w rozruszniku. Jak byłem u niego parę dni temu, to powiedział że jak nie dostanie szczotek do niego, to wsadzi rozrusznik od 2.9 bo akurat ma taki. Ja mu że nie pasuje, itd., ale on twierdzi, że jest dokładnie taki sam w 2.0 tylko trza będzie głowiczke zmienić. Co Wy na to, czy po zmianie głowiczki w rozruszniku od 2.9, będzie chodził w 2.0? |
|
|
|
 |
Jankes [Usunięty]
|
Wysłany: |15 Paź 2008|, 2008 22:07
|
|
|
No 2.0 a 2.9 nie pasują tak plug and play, a czy jest sens w jakieś podmianki obudów itd sam sobie odpowiedz, za 100zł to Ci ten wyszykuje, a szczotki do tego to tez nie żaden rarytas. |
|
|
|
 |
ford2fast
603911630

Auto: Szlachetny De Łochac
|
Wysłany: |15 Paź 2008|, 2008 22:34 Re: Rozrusznik z 2.9 do 2.0
|
|
|
| marcinb7 napisał/a: | | Witam. Jutro jadę do elepstryka bo siadają mi szczotki w rozruszniku. Jak byłem u niego parę dni temu, to powiedział że jak nie dostanie szczotek do niego, to wsadzi rozrusznik od 2.9 bo akurat ma taki. Ja mu że nie pasuje, itd., ale on twierdzi, że jest dokładnie taki sam w 2.0 tylko trza będzie głowiczke zmienić. Co Wy na to, czy po zmianie głowiczki w rozruszniku od 2.9, będzie chodził w 2.0? |
Sądzę , że to raczej zmartwienie elektryka
Jeżeli tylna część obudowy ma takie same wymiary , to ta kombinacja może się udać |
_________________ Scorpio 4ever |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |