|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Scorpio 2.9 Ghia 86r hatchback |
| Autor |
Wiadomość |
blaz [Usunięty]
|
Wysłany: |27 Kwi 2008|, 2008 00:50 Scorpio 2.9 Ghia 86r hatchback
|
|
|
Witam
Wklejam wreszcie pare fotek mojego nabytku, sama historia kupna nie jest jakaś intrygująca, czy warta nudzenia, ale napisze tylko ze kupiłem forda przypadkowo, z powodu zwykłej nudy, która to zeby zabić , a zarazem ciekawośc postanowiłem z kumplem kiedy mieliśmy troche wolnego czasu, zamiast siedziec w jego samochodzie i czekac na kogos, obejrzec to wozidełko. Jak go tylko zobaczyłem, siadłem, obejrzałem juz wiedziałem ze bedzie moj:) wróciłem po kase 60km i jeszcze raz pojechalismy po skorupke. Wersja jak widać ghia, o dziwo prawie wszystko działa, abs odłaczony, klima nie ma gazu, nie wiem czy wogóle działa, szyby działały wszystkie ale cos z tyłu ostatnio jak naciskam przyciski to zamiast otwierania okna słysze jakies cykanie, musze tam zajrzec:/, kanapa tylna w prądzie, szyber również, fotele przednie też. Nie działa tez grzana szyba bo jest nieoryginalna, nie ma scieżek, podswietlane dzrzwi i jakies czerwone lampki to nie wiem czy standard w każdej skorupie, ale tu jest i działa, pod kanapa z tyłu równiez lampki, a takze jakiś suwak kolo zapalniczki na podłokietniku z tyłu, tym miedzy przednimi siedzeniami, niewiem co to ale jakis nadmuch na nogi chyba:) tak to tradycyjna Ghia, brak mi do szczęścia jedynie tempomatu. Kilka fotek poniżej
termometr ozył wczoraj na pare godzin:)
 |
| Ostatnio zmieniony przez blaz |27 Kwi 2008|, 2008 23:02, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |