$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - Scorpio 2.9 Ghia 86r hatchback
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Scorpio 2.9 Ghia 86r hatchback
Autor Wiadomość
blaz
[Usunięty]

Wysłany: |27 Kwi 2008|, 2008 00:50   Scorpio 2.9 Ghia 86r hatchback

Witam

Wklejam wreszcie pare fotek mojego nabytku, sama historia kupna nie jest jakaś intrygująca, czy warta nudzenia, ale napisze tylko ze kupiłem forda przypadkowo, z powodu zwykłej nudy, która to zeby zabić , a zarazem ciekawośc postanowiłem z kumplem kiedy mieliśmy troche wolnego czasu, zamiast siedziec w jego samochodzie i czekac na kogos, obejrzec to wozidełko. Jak go tylko zobaczyłem, siadłem, obejrzałem juz wiedziałem ze bedzie moj:) wróciłem po kase 60km i jeszcze raz pojechalismy po skorupke. Wersja jak widać ghia, o dziwo prawie wszystko działa, abs odłaczony, klima nie ma gazu, nie wiem czy wogóle działa, szyby działały wszystkie ale cos z tyłu ostatnio jak naciskam przyciski to zamiast otwierania okna słysze jakies cykanie, musze tam zajrzec:/, kanapa tylna w prądzie, szyber również, fotele przednie też. Nie działa tez grzana szyba bo jest nieoryginalna, nie ma scieżek, podswietlane dzrzwi i jakies czerwone lampki to nie wiem czy standard w każdej skorupie, ale tu jest i działa, pod kanapa z tyłu równiez lampki, a takze jakiś suwak kolo zapalniczki na podłokietniku z tyłu, tym miedzy przednimi siedzeniami, niewiem co to ale jakis nadmuch na nogi chyba:) tak to tradycyjna Ghia, brak mi do szczęścia jedynie tempomatu. Kilka fotek poniżej

termometr ozył wczoraj na pare godzin:)

Ostatnio zmieniony przez blaz |27 Kwi 2008|, 2008 23:02, w całości zmieniany 5 razy  

Odpowiedz do tematu