|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Fotele do Wieloryba ??? |
| Autor |
Wiadomość |
abukuba [Usunięty]
|
Wysłany: |12 Maj 2005|, 2005 22:58 Fotele do Wieloryba ???
|
|
|
Koledzy szanowni starsi i młodsi podpowiedzcie. Pytanie może banalne ale jest Czy fotele i kanapa w wersji kombi różni się czymś od lim. |
|
|
|
 |
KOREK [Usunięty]
|
Wysłany: |12 Maj 2005|, 2005 23:16
|
|
|
Cześć
Miałem liftbacka a teraz mam kombi i tylna kanapa jest chyba inna ( w sedanie nie widziałem)
W liftbacku trzeba było podniść siedzisko, żeby oparcia płasko położyć.
W kombi wystarczy położyć oparcia (bez podnoszenia kanapy) i robi się idealnie płaska powierzchnia. Ponadto są takie 2 klapy (na sprężynach) z rolkami, które jadą po tylnym oparciu przy otwieraniu i później wskakują w specjalne wycięcia w dolnej krawędzi oparcia ( przy zawiasach) tworząc jakby pomost między podłogą bagażnika a położonym oparciem
Co do foteli to chyba się nie różnią ( tylko o ew. el. opcje wyposażeniowe) |
|
|
|
 |
zommbi [Usunięty]
|
Wysłany: |12 Maj 2005|, 2005 23:56
|
|
|
Tylna kanapa napewno jest inna |
|
|
|
 |
abukuba [Usunięty]
|
Wysłany: |13 Maj 2005|, 2005 09:33
|
|
|
Koledzy (Korek i zommbi) dzieki za pomoc. Widze w waszych podpisach, że jeżdzicie scorpio do '95, wiem że tam są inne fotel nawet z wyglądu Pytam o to wszystko bo jeden kolo ma do sprzedania komplet skóry ale właśnie z kombi i nie wiem czy tylna kanapa jest inna |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |