|
uszczelniacz pomóżcie |
| Autor |
Wiadomość |
groszek_el [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Maj 2005|, 2005 21:22 uszczelniacz pomóżcie
|
|
|
| czesc ma ktoś z was może parametry czy rozmiar uszczelniacza pod koło pasowe wału korbowego w silniku 2.5td 93 rok. |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |10 Maj 2005|, 2005 22:46
|
|
|
| Do tego typu pytan sluzy dzial PROBLEM i tam tez Twoj post przenosze |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Maj 2005|, 2005 23:31
|
|
|
No i jeszcze kolejna upierdliwa prosba o to zeby kolega groszek umiejacy mam nadzieje czytac po polsku skoro pisze w tym jezyku zastosowal sie do zasad panujacych na FST umiescil w podpisie dolnym jakies parametry auta jak mam to ja czy koelga Pershing oraz wiele wiele innych forumowiczow.
Cholera szczescie ze nie mam uprawnien admina bo na forum juz by byla tylko polowa osob. Kazdy kto sie nie stosuje kick/ban itp... Przeciez to mozna w koncu szalu dostac. Zauwazcie ze to jakas epidemia. To srednio oststnio jedna osoba dziennie wypada. Schodzimy na psy z ordnungiem Panowie Admini |
|
|
|
 |
_Mu. [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Maj 2005|, 2005 23:51
|
|
|
Jest na to prosta rada, skoro admini nie działają.
Od dzisiaj sam się zamierzam do niej stosować.
Posty, czy wątki, nie spełniające kryteriów, określonych przez adminów będę umieszczał w ignorowanych.
Jeżeli pozostali bywalcy forum uczynią podobnie, wtórnie zanalfebetyzowane meteory, będą pisać same do siebie.
Jestem za stanowczym stosowaniem, "upierdliwych", jak się wyraził był mój przedmówca metod.
A dlaczego?
Otóż umieszczanie ogłoszeń, gdzie popadnie świadczy o tym, że delikwent przychodzi na forum jak do swojego zagnojonego kurnika. Su sraczka, tam sraczka, tam kupka kurzego gówna. Tu nasyfi, tam napluje. Ma w dupie czy obowiązują tu jakieś zasady. A może czegoś tu wymagamy?
Skoro potrafi utworzyć nowy wątek to widzi post admina "zanim napiszesz przeczytaj".
I co? I sra na to, bo bardziej obchodzi go własna d. niż ludzie, do których się zwraca o pomoc. Pewnie nie mają nic do roboty tylko czekają, żeby podetrzeć komuś smareczki. I co zrobi taki jak otrzyma to czego chciał? Wróci tu i nasra ponownie. A na takich nam najbardziej zależy, hę? (; A ci, którzy myślą i zauważą, że pies z kulawą nogą nie interesuje się ich jakże pilnym i ważnym problemem być może pójdą gdzie indziej lub po rozum do głowy i może się nawet nauczą czytać.
Ze zrozumieniem.
Czego życzę im i sobie. |
| Ostatnio zmieniony przez _Mu. |11 Maj 2005|, 2005 10:54, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Pershing

|
Wysłany: |10 Maj 2005|, 2005 23:56
|
|
|
Kolega Groszek dopiero pierwszego posta naskrobal wiec na razie ulgowo go potraktujemy. Przylacze sie do prosby o umieszczenie podpisu z parametrami samochodu no i poczytanie troche o zasadach na forum. Jesli nie poskutkuje bedzie ostrzezenie.
Swoja droga kazdy nowy tak ma i na dzien dobry trzeba go umoralniac. Meczace fakt, ale taka rola adminow i modow zeby innym bylo lzej. Prosze sie nie unosic, mam nadzieje ze kolega zakoduje i sie poprawi
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
_Mu. [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 10:52
|
|
|
| Speedo napisał/a: | | [...] a jak sie nie poprawi to nie odpowiadajcie, bo niby skad macie wiedziec jakie ma auto, moze golfa [...] |
ROTFL. (((; |
|
|
|
 |
zbyszek
WKZ U 802

Auto: '96, 2.9 24V, ASB LPG
Pomógł: 3 razy Wiek: 65 Dołączył: 21 Kwi 2004 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 11:00
|
|
|
Dajcie juz spokoj przeciez gosc napisal jaki ma silnik
A tak wogole to zastanawiam sie czy przypadkiem Wasze wypowiedzi nie sa OT |
_________________ był 2.0 CL 89
byl 2.9 24v 92
jest 2.9 24V 96
Dochodzenie odszkodowań |
|
|
|
 |
__Robert__
FST Member

Auto: Nie ma Forda
Pomógł: 1 raz Wiek: 53 Dołączył: 14 Lut 2005 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 18:20
|
|
|
| Cytat: | | za brak podpisu lub pierwsze nieuwazne "zawatkawanie" nie bedzie banow i nie "schodzimy na psy z ordnungiem", bardziej niesfornych userow karam ostrzezeniami i pomaga, a zreszta tu forum jest a nie oboz koncentracyjny, zeby wszyscy stali w szeregu za drutami ze zdjeta czapka w rece. |
Speedo ma w zupełności rację, natomiast Ty "Mu" chyba troche przesadzasz, koleś Groszek el" jest poraz pierwszy na naszym forum i mógł się zamotać. Ciekawy jestem czy Ty Mu gdybyś pisał poraz pierwszy gdzieś gdzie nie znasz zasad ponujących na danym forum czy byś od razu wszystko wiedział. A poza tym chyba nie do końca przeczytałeś Groszka post On bardzo wyrażnie napisał jaki ma silnik, a że napisał właśnie na tym forum to chyba logiczne że ma Forda Scorpio ( przynajmniej dla mnie).
I jeszcze jedno, obrażanie publiczne na forum nie przystoi, i nawet nie jesteś upoważniony do tej roli, jeżeli nie masz ochoty pomagać to nie rób tego, a od upominania i ewentualnej zjebki są opowidni ludzie na naszym forum.
Pozdrawiam |
_________________ Był
Ford Scorpio 2.0 OHC + LPG
był
Opel Omega 2.0 16V Caravan 1998 + LPG
jest
Citroen C5 X7 2.0 16V 140 KM 2008 + LPG
Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
screwdriver [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 18:51
|
|
|
| Kurde jak w polskim sejmie...Może by ktoś w końcu odpowiedział koledze kto coś wie a nie tylko tu sprzeczki urządzacie...Zapewne koleś się spłoszył i nie przyjdzie tu więcej za takie traktowanie...A tu chyba o to chodzi żeby powiększać nasze grono nieprawdaż??Kto wie może już by był na zlocie a tak...Podobno zależy wam na powiększaniu naszego braterstwa i na frekwencji na zlotach więc bądźcie milsi bardziej...Pozdrowienia. |
|
|
|
 |
Pershing

|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 23:13
|
|
|
No i rodzinna atmosfere tak zachwalana na Naszym forum szlag trafil Nie ma co dalej rzeźbic tego tematu.
Ja mam cierpliwosc (zwlaszcza dla nowych userów) totez postanowilem zmontowac temat "Zasady na forum" i dzialac w sposob nastepujacy:
Nowicjusz pisze post nie w tym dziale, nie podaje danych technicznych, nie przestrzega netykiety itd, itp... to przesuwam jego post we wlasciwe miejsce na forum jednoczesnie dajac linka do tematu "Zasady na forum" (ktore mam nadzieje przy waszej pomocy ukoncze). Jesli problem bedzie sie notorycznie powtarzal dopiero mozna przedsięwziąć bardziej rygorystyczne metody. Uwazam ze to byloby "fair" wobec nowych i nieobeznanych. Co Wy na to ? |
|
|
|
 |
zbyszek
WKZ U 802

Auto: '96, 2.9 24V, ASB LPG
Pomógł: 3 razy Wiek: 65 Dołączył: 21 Kwi 2004 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 23:34
|
|
|
| Ja popieram. Ktos kto pierwszy raz wejdzie na forum moze sie troche pogubic i trzeba na poczatku pomoc. Nastepne naruszenia juz powinny byc karane : upomnienie, itd. |
_________________ był 2.0 CL 89
byl 2.9 24v 92
jest 2.9 24V 96
Dochodzenie odszkodowań |
|
|
|
 |
screwdriver [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Maj 2005|, 2005 23:54
|
|
|
| Może coś kolega Groszek niech powie ale jak znam życie to już was olał a on tylko potrzebował rady...a dostał zrypy...GROSZEK CO O TYM SĄDZISZ |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |12 Maj 2005|, 2005 00:31
|
|
|
| Panowie nie wazne ze napisal dopiero 1 posta. Zwroccie uwage ze zarejestrowany jest od 16 grudnia a to jakby nie patrzec 4 miesiace. Moze i nie pisal ale na bank czytal choc kilka razy wiec powinien juz conieco zakumac. |
|
|
|
 |
|
|