|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
fotka silnika cosworth |
| Autor |
Wiadomość |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 09:44 fotka silnika cosworth
|
|
|
| Witam. Potrzebna mi jest fotka silnika cosworth bob, tylko bez tego ozdobnego dekla, muszę coś porównać. jeśli Ktoś mógłby cyknąć taką fotkę będę bardzo wdzieczny. |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 14:36
|
|
|
Wiyam! Motor koledze podmienili?! Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 14:37
|
|
|
| Stefan napisał/a: | Wiyam! Motor koledze podmienili?! Pozdrawiam.Stefan. |
no na takiego cossa od sierrki |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 14:54
|
|
|
| jak wrócę do domu to się może pofatyguję o zdjęcie dekla i cyknę. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 15:14
|
|
|
| to powiem o co chodzi, zastanawia mnie czy jak łączą się obydwa barany z tymi dolotami przepustnicy czy na tym łączeniu(prawa strona stojąc przodem do silnika u góry)tez powinna być taka gumowa opaska ściśnięta dwoma cybantami. |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 15:37
|
|
|
| Stefen napisał/a: | | czy na tym łączeniu(prawa strona stojąc przodem do silnika u góry)tez powinna być taka gumowa opaska ściśnięta dwoma cybantami. |
Nie, tam jest tuleja z dwoma oringami i to wystarcza. |
|
|
|
 |
Stefen [Usunięty]
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 15:51
|
|
|
| no właśnie niby oringi były wymienione jak był zakładany gaz ale tam łapie lewe powietrze, narazie zakleiłem to silikonem ale po świętach czeka mnie wymiana, dużo z tym roboty?? |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
|
Wysłany: |26 Paź 2007|, 2007 15:59
|
|
|
| bigdaaddy napisał/a: | | tuleja z dwoma oringami i to wystarcza. | moim zdaniem to potencjalnei słaby punkt, no ale takie jest i cóż pewne jest że opaski tam być nie ma, mało tego nie da się jej tam założyć.
[ Dodano: 2007-10-26, 16:00 ]
| Stefen napisał/a: | | ale po świętach czeka mnie wymiana, dużo z tym roboty?? | sporo, musisz zwalić prawego barana, potem korpus przepustnic dopiero i wtedy masz tam dojście.
[ Dodano: 2007-10-26, 16:00 ]
| Stefen napisał/a: | | no właśnie niby oringi były wymienione jak był zakładany gaz ale tam łapie lewe powietrze, | źle poskładane, zapewne nie przykręcili Ci korpusu pzrepustnic bo to dośc karkołomne jest do zrobienia. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |