|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Inne forum |
| Autor |
Wiadomość |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Kwi 2005|, 2005 09:35 Inne forum
|
|
|
W zwiazu z zakupienie Mazdy postanowilem znalezc forum dotyczace tych samochodow. Niestety nie tak jak u nas ze dotyczy konkretnego modelu tylko ogolu Mazd. Troche za duze zamieszanie przez to ale niewazne. Myslalem ze spotkam sie z podobna atmosfera jak tutaj. Pamietam moje poczatki na FST (grodzien 2003r.) - nie czulem sie jak obcy. Zostalem dobrze przyjety i bylo milo. Tutaj czuje sie w przyjacielskiej atmosferze atam... niestety nie.
Poza tym jak czytam tam posty to uwierzcie mi ale usterki naszych Scorpio sa jak wymiana spalonej zarowki. Poczytajcie jak macie ochote i sie sami przekonacie. Pondto co mnie bardzo rozbawilo jak tylko pierwszy raz sie tam zalogowalem zobaczylem temat "Jak sie mierzy poziom oleju". No z ciekawosci wstapilem i uhahalem sie Koles mial problem ze zaraz po zgaszeniu silnika i kontroli nie ma nic na bagnecie Dlugo sie zastanawialem czy to nie jest dzial Humor ale niestety nie. Wiec odpisalem co wiem na ten temat i nigdy juz nie zagladalem.
To jest adres forum:
http://forum.mazdaspeed.pl
A tu poczulem sie urazony bo chcialem pomoc a wyszedlem na oszusta:
http://forum.mazdaspeed.p...9082&highlight=
A tutaj o oleju:
http://forum.mazdaspeed.p...?t=9727&start=0 |
|
|
|
 |
Zysio
LKR 55077

Auto: '06 Citroen C8 2.0 HDi 136KM
|
Wysłany: |19 Kwi 2005|, 2005 09:55
|
|
|
przejrzałem sobie to. Nieźli są ci ludzie, nie ma co jedni mądrzejsi od drugich... Na forum FST jest rzeczywiście przyjazna atmosfera, można liczyć na wyrozumiałość, no chyba że ktoś się nie stosuje do ustalonych zasad - tacy doprowadzani są do porządku na bieżąco (tu wykazują się moderatorzy ). Oby tak było dalej |
_________________ Tomek (Żysio)
------------
Jest:
'06 Citroen C8 2.0 HDi
Było:
'03 Yamaha TDM 900
'99 W210 E430
'05 Volvo V70 2.4 D5
'88 2.9 V6 Ghia + LPG |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |19 Kwi 2005|, 2005 12:00
|
|
|
Tiaa... jakis kretyn. Poza tym kto patrzy teraz na przebieg w kupowanym samochodzie ? Ja nie bo wiem co sie dzieje. Sprzedajacy sie pyta jaki Pan chce miec przebieg Lepiej sie skupic na faktycznym stanie technicznym silnika. |
|
|
|
 |
Gierap [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Kwi 2005|, 2005 16:39
|
|
|
No fakt że FST jest "przyjaznym" forum,doszedłem do wniosku że poprostu ludzie jeżdżący Scorpio to sami porządni ludzie,nigdzie nie spotkałem sie z taką przyjacielską atmosferą jak tu,pomimo tego że gdy rok temu w kwietniu tu przybyłem,byłem bodjaże najmłodszym forumowiczem ,a jednak nikt nie zwracał Mi jakiś głupkowatych uwag ,a i rady nie jednej mi udzielono,wystarczy tylko trzymać się pewnych reguł obowiązujących wszystkich,a każdy posiadacz,przyszły posiadacz czy fan Scorpio zostanie tu mile przyjęty |
|
|
|
 |
IBOL [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Kwi 2005|, 2005 11:21
|
|
|
I chyba dlatego wlasnie tak lubimy tu pisac. To forum wciaga a takie podejscie do sprawy tylko przybliza nas do swoich aut - moze wlasnie przez to forum tak je lubimy? A moze przez te auta tak lubimy to forum
Ogolnie powiedzialbym tak - wyjatkowe auto wyjatkowi ludzie |
|
|
|
 |
monter [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Kwi 2005|, 2005 11:28
|
|
|
Ja mysle ze to jest jakas sprawa charakteru. Skoro ktos umial pokochac Scorpio to ma taka jakac ceche ze potrafidogadac sie bez chamstwa, cwaniactwa itp. Wydaje mi sie ze roznica miedzy nami a nimi jest zasadnicza. Zastanowmy sie kto jezdzi z reguly Mazdami ??(tylko nie wypalce ze ja . Przewaznie ta grupa ludzi zblizona jest do tych co smigaja przezroczystymi beemkami. Oni maja w glowie tylko tunning (a czasami tjunink), sciganie sie, kto szybszy itd. A co dla mnie jest najgrsze to ze gazuja te swoje malutkie silniczki (1.3, 1.5, 1.6). A my jezdzimy dostojnie i nie w glowie nam za bardzo starty na cwierc mili. Tak wlasnie mi sie wydaje ze tym sie roznimy. |
|
|
|
 |
Pershing

Auto: .
|
Wysłany: |20 Kwi 2005|, 2005 11:35
|
|
|
Nie od parady mowia: "powiedz jakim samochodem jezdzisz a ja Ci powiem kim jestes" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |