|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
gaz-cossi-pomorskie |
| Autor |
Wiadomość |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Wrz 2007|, 2007 17:37
|
|
|
| znowu mnie nie zrozumiales... jak zalozyli mi w chwaszczynie do scorpio to potem byl na kilkunastu regulacjach... no to pytalem tego na hutniczej jak bedzie po zalozeniu czy znowu 1000 regulacji i kilkaset zl do doplaty itp to mi to powiedzial po to zebym sie nie bal. a gaz zalozyl i dziala. mimo mojej upierdliwosci przyczepic sie do niczego nie moge. no ale sa tez samochody do ktorych on gazu nie zalozy bo nie chca dzialac na lpg i on nie chce sie meczyc. przyklad sekwencja w starym scorpio i cos tam jeszcze o jakims nowym peugeocie mowil. oczywiscie gaz zaloz gdzie chcesz ale wedlug mnie nie jest glupie zakladac tam skoro w gdansku maja swoja glowna siedzibe i tam tym wszytkim w razie czego rzadza |
| Ostatnio zmieniony przez mmmk |14 Wrz 2007|, 2007 17:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Wrz 2007|, 2007 12:01
|
|
|
sluchaj Macka napewno zle na tym nie wyjdziesz, w koncu przeszedl z nimi nie jedna regulacje |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |