|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
arizo- badziewski ,czarny98,2.0 |
| Autor |
Wiadomość |
arizo [Usunięty]
|
Wysłany: |30 Cze 2007|, 2007 16:53 arizo- badziewski ,czarny98,2.0
|
|
|
Badziewski sedan 1998 2.0 LPG.GHIA
Czarny metalik,alusy 16"'
badziewska pełna elektryka,bez cholernej skóry,klima działa,badziewski tempomat też, orginalne CD, gazior.
POTĘŻNY -CZYSTA MOC-ROZCZEPIENIE ATOMU-TSUNAMI- MAXXXX POWER motor 2,0 8v 115szalono-wściekłych koniów!!! 1 1 5 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (STO PIĘTNAŚCIE)
Założyłem zasrane i super badziewskie CB radio,brak dziadowskiego podgrzewania siedzeń,wieśniackie baaaaa nawet bym powiedział że buraczane niebieskie neony wewnątrz, świecące się po otworzeniu drzwi,w bagażniku siedzi zasrany subwoofer z gówno wartym wzmacniaczem
Piękny skorpionek naklejony na tylną maskę
Na kierownice założona wieśniacka nakładka,każdy mówi żeby ściągnąc bo ohyda i wieśniackie a ja i tak nie ściągnę!!!
Złoma kupiłem w Sosnowcu w maju 2007r 161530 km. od pewnej laluni która kupiła od innej laluni która kupiła od pewnego gościa który w 2004 sprowadził z Germańca
Wszyscy porysowali badziewski lakierek jak tralala a któreś z nich zrobiło coś złego z tyłem bo szpachli tam że hoho.
No i nie mogę nie wspomniec o cholernym dziadowskim mechesie który to klepał bo robotę spartolił że aż mioło
Pali od 11,9-13,7 gazu
V max-190 Na razie nic nie naprawiałem i nie zamierzam,fordy S się nie psują!
UWAGA TERAZ BĘDZIE CIEKAWOSTKA!!!!!!!!
Ktoś z poprzednich właścicieli był MEMBERSEM mam breloczek z zerwanym numereczkiem
i zostały ramki rejestracyjne FST
DODANO
3 dni później......
Odnalazł sie gościu z forum który go sprowadził z Germańca, członek FTS,nie powiem kto bo może sobie tego nie życzy.
II CIEKAWOSTKA:
Skorpiacz jest z ostatniego dnia produkcji a jak wszyscy wiemy na koniec musi byc wianek-cała linia produkcyjna pijana w sztok........!!!!!!!
Tył rozwalił Niemiec robił w Polsce a jak badziewie zaczeło wychodzic,sprzedał.
Neonki też Germańskie.
Powyższe info. od pierwszego właściciela w polsce członka FST -POZDRAWIAM
III CIEKAWOSTKA
za powyższy tekst dostałem ostrzeżenie..... aaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha
30.09.2007
Kolega za 80zł zrobił polerkę. |
| Ostatnio zmieniony przez arizo |13 Lis 2007|, 2007 11:47, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |