|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
cieknąca przekładnia |
| Autor |
Wiadomość |
Mirek610 [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Cze 2007|, 2007 12:30 cieknąca przekładnia
|
|
|
| Witam wszystkich.Mam problem z cieknącą przekładnią kierowniczą w moim Scorpiaku.Przeglądając internet natknąłem się na firmę w Słupsku która regeneruje przekładnę, przyznam że strona internetowa jest zachęcająca.Chciałbym zapytać czy ktoś korzystał już z usług tej firmy , a może inne zakłady godne polecenia w okolicy Legnicy.Dzięki |
|
|
|
 |
kemor79 [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Cze 2007|, 2007 19:57 cieknąca przekładnia
|
|
|
| ja mieszkam 80km od Słupska a gościu który to robi i wSłupsku iu siebie w warsztacie mieszka 3km odemnie robi cuda z silnikami (serwis peugota w Słupsku daje mu przekładnie,on robi potem serwis odbiera i chwali się klientom jacy to specjaliści są) koledze robił w wielorybie przekładnie kier. nic nie cieknie i od tej pory zapomniał że istnieje owa przekładnia .Ja pod koniec tygodnia prowadze mu moje scorpio na wymiane uszczelki acha kumpel za całą robotę zapłacił 200pln a w koszalinie za samo wyjęcie magla chcieli 600pln jak chcesz to moge cię umówić (masz kawałek drogi ale policz ceny i może sie opłacić kawałek pojechać a jak trza przekimać to możesz u mnie nad jeziorem |
|
|
|
 |
do cent [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Cze 2007|, 2007 20:58
|
|
|
| a jak ta firma sie zwie bo tez moze znam? |
|
|
|
 |
kemor79 [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Cze 2007|, 2007 21:52 przekładnia
|
|
|
| do cent nie wiem jak firma sie nazywa ale gościa znam i pół tygodnia robi w słupsku a drugie pół u siebie w warsztacie koło Koczały |
|
|
|
 |
VIK
KR673YV

Auto: BMW E38
Pomógł: 67 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Maj 2004 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |