|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
zawiecha tył |
| Autor |
Wiadomość |
robert sadowski [Usunięty]
|
Wysłany: |31 Mar 2007|, 2007 10:13 zawiecha tył
|
|
|
mam małe pytanko czy istnieje jakiś sposób zmiany kąta nachylenia tylnego koła w moim wypadku od kierowcy
ostatnio zauważyłem iż jest ono za mocno nachylone jak by miało zaraz się położć
proszę o rady gumy na zawieszeniu wyglądają na zdrowe zdrowe wydaje mi się żę sprężyna od tej strony jest bardziej wybita
pozdrowienia robert
wrazie jak by ktoś z was miał foto naprawy to proszę o przesłanie |
|
|
|
 |
grzechu913

Auto: Audi a4b9
Pomógł: 20 razy Wiek: 44 Dołączył: 23 Gru 2005 Skąd: Chrzanow
|
Wysłany: |31 Mar 2007|, 2007 10:32
|
|
|
| albo wachacz skrzywiony mialem tak w MK1 pomogla wymiana wachacza,ewentualnie zalozenie sprezyn z mercedesa W123( Beczka) podniesie tyl i kola beda prosciej staly,wymienialismy u kumpla w sedanie i polecem uciac 2 zwoje w tych z merca |
_________________ Bylo scorpio 2.0 16V 95r LPG |
|
|
|
 |
robert sadowski [Usunięty]
|
Wysłany: |31 Mar 2007|, 2007 11:06
|
|
|
o sprężynkach to ja dawno myślałem tak czy siak bo moje wydająsię za słabe
a co do zwojów to latem wywalałem u szwagra 1,5 zwoja i jest tak prawie akurat a też ma mk1 choć może to nie rutyna i tak jak mówisz to zalerzy od wachaczy
zastanawiałem się czy czasem na to też nie może mieć wpływu poduszka wachacza moja wygląda na dobrą ale tylko może mi się tak wydawać
dzieki robert |
|
|
|
 |
grzechu913

Auto: Audi a4b9
Pomógł: 20 razy Wiek: 44 Dołączył: 23 Gru 2005 Skąd: Chrzanow
|
Wysłany: |31 Mar 2007|, 2007 11:22
|
|
|
| wiesz co do zwoji to potem troche zalowalismy ze obcielo sie tylko 1,5 bo jak dla mnie troche za wysoko stoi tyl ale kumpel byl zadowolony bo mial bardo siadniety ,co do poduszki to raczej nie ale co dokladnie rozumiesz pod pojeciem poduszki wachacza? |
_________________ Bylo scorpio 2.0 16V 95r LPG |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |