|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Jak to było z masą ... |
| Autor |
Wiadomość |
Tomek Z

Auto: Toyota Avensis 1600 VVTI 110 KM
|
Wysłany: |16 Lut 2007|, 2007 18:53 Jak to było z masą ...
|
|
|
Było tak, pewnego dnia pojeździłem scorupką; światła,wycieraczki, dmuchawa norma. Rano zapalam, (sorki) chce zapalić i ledwo ledwo. Świeca żarowa tylko błynęła i zgasła, jak odpalił (z bidą) to patrze i nie widze, kaganki nie światła, dmuchawa ino, ino. A kontrolka od ładowania zgasła, czyli OK!!!. No mówie Wam ręce mi opadły. Za chwilę patrze a tu temperatura na czerwone już wchodzi, macha w górę, wiatraki stoją. No grwa niewyrobie, wszystko naraz.Potem wskaźnik temperatury zaczął wariować raz w góre potem w dół. Zgłupiałem. Dotoczyłem sie do elektryka i zostawiłem TO do naprawy. Dzisiaj odbieram a gość mi melduje- masa, panie masy na silniku nie było!!!, no i wszystko wariowało. Panowie i Panie dbajcie o mase!!!!
Pozdro |
_________________ ~~ Lubiłem swoją scorupkę ~~
była scorupka 12V6 fajna!
była cytrynka ZX
była scorupka '93 2,5 TD VM
był poldek z gazem
i 125 p, pomarańczowy!! |
|
|
|
 |
michud [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Lut 2007|, 2007 09:13
|
|
|
tak tak, trzeba walczyc z masa biegam grzecznie na silownie i na rowerek ...przyjmuje ,ze dbam o mase. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |