|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Oswietlenie bagaznika |
| Autor |
Wiadomość |
MireQs [Usunięty]
|
Wysłany: |20 Gru 2006|, 2006 14:43
|
|
|
| Napiorek napisał/a: | | MireQs ta płytka jest nierozbieralna |
Niemozliwe robie od reki, cuda zajmuja mi troche czasu |
|
|
|
 |
Waldi_L_N
VM pa,pa!

Auto: Na szczęście bez Forda :D
|
Wysłany: |20 Gru 2006|, 2006 15:39
|
|
|
| Struna WentworthTech to duża kanadyjska firma, której właścicielem jest facet pochodzący właśnie z Poniatowej nazywa się Walter Kuskowski. Ma on od groma firm narzędziowych i przetwórstwa tworzyw w USA, Kanadzie, kilka w Polsce i na pewno coś w Anglii. Więcej nie pamiętam, bo robiłem tam w 99r. Tak że nie zawsze warto się śmiać. |
_________________ Waldi |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |20 Gru 2006|, 2006 15:54
|
|
|
| Waldi_L_N napisał/a: | | Tak że nie zawsze warto się śmiać. | śmiać się zawsze warto bo to ponoć zdrowe ja nie śmieję się z firmy jako takiej tylko akurat obydwoje wypaliliście z takimi nazwami podobnymi w brzmieniu |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
Vaux
FSTMember073

Auto: Disco Polo 2002 1.2 12V
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 17 Mar 2005 Skąd: Puławy
|
Wysłany: |24 Sty 2007|, 2007 10:03
|
|
|
| Napiorek napisał/a: | | Nie dzialalo odkad go mam,ale dopiero teraz jakos mnie to zainteresowalo. |
Hej Napiorek, jeśli dobrze się domyślam to nie działało odkąd ja go miałem Próbowałem to kiedyś naprawić, ale nigdy nie miałem dość czasu żeby się tym do końca zająć - pojawia się napięcie na żarówkach po otwarciu klapy około 3 V czyli raczej włącznik niesprawny...Mam klapę całą od lifta, podjedź kiedyś jak będziesz w Puławach to zobaczymy czy jest tam potrzebna część, tylko że to klapa przedliftowa to nie wiem czy podejdzię
P.S A zrobiłeś lampki w tylnych drzwiach? |
_________________ V6 Team
Jest: 12V3 i 12V6
Był: Sedan Ghia 2.9 12V6 '93 ASB BLOS
Był: Ghia 2.9 12V6 '90 MSB & Lift 2.0 DOHC '91 |
| Ostatnio zmieniony przez Vaux |24 Sty 2007|, 2007 12:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |