|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
zegarek |
| Autor |
Wiadomość |
domino1397 [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Sty 2007|, 2007 04:09 zegarek
|
|
|
| witajcie mam problem z tak prozaiczną sprawą jak nastawienie zagarka w moim scorpio, tym w komputerze rzecz jasna pomocy DOMINIK |
|
|
|
 |
Stefan [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Sty 2007|, 2007 06:45
|
|
|
Witam! Prawdopodobnie jak w wiekszosci aut po wlaczeniu zaplonu. Pozdrawiam.Stefan. |
|
|
|
 |
domino1397 [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Sty 2007|, 2007 11:08 zegarek
|
|
|
jasne tak myślałem ale mój nie reaguje na żaden z przycisków tylko zmienia godzina itd. a nie moge dostać się do ustawień. |
|
|
|
 |
domino1397 [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Sty 2007|, 2007 13:08 zegarek
|
|
|
ok sprawdze zaraz ale myśle że s nie działa !! pozdrawiam DOMINIK |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |10 Sty 2007|, 2007 14:04
|
|
|
| Speedo napisał/a: | | ale kluczyk przekreciles zeby kontrolki sie zapalily przed ustawianiem ? potem guzik "s" i gotowe, jak nie działa a guzik "s" jest sprawny to znaczy ze masz przerwany + idacy ze stacyjki gdzies po drodze |
Zaraz zaraz, najpierw trzeba takim rombowatym guzikiem aktywowac gorny wyswietlacz z zegarkiem, wtedy pojawia sie na wyswietlaczu z prawej strony taki maly trojkacik i dopiero wtedy mozna ustawiac. |
|
|
|
 |
domino1397 [Usunięty]
|
Wysłany: |11 Sty 2007|, 2007 12:12 zegarek
|
|
|
dzięki bigdaddy już wyłapałem tamet i ustawiłem bez problemu zegarek. dzięki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |