|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Jestem wkurzony |
| Autor |
Wiadomość |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |14 Lut 2005|, 2005 09:24
|
|
|
| Pulapki musza być przed przepływomierzami - takie klapki z gumową obejmą. A to Ty zamierzasz tam gaz pchać ?? jeżeli tak to pomysł ze stożkami jest nie za bardzo szczęśliwy - no chyba, że blos-a założysz. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: |14 Lut 2005|, 2005 22:34
|
|
|
| Wiem,że gaz w takim aucie to nieporozumienie,ale przy tym silniku była instalka i szkoda było mi jej nie wykorzystać.A auto zamierzam wykorzystywać rekraacyjnie i turystycznie więc się przyda.Co do stożków to zasłonięcie przedniej ich strony pomaga.Mam takie obejmy gumowe między rurami z kolektora a przepływomierzami i takie jednostronne klapki.Ale w obudowie filtra też takie były.Ciekawe kiedy założone bo przepływomierze dostały.wczoraj je naprawiłem.podpiłowałem klapki i silnik wreszcie chodzi w całym zakresie obrotów.ma tylko wysokie obroty jałowe.nie wiem jak je wyregulować.przepustnica jest zamknięta,regulator chyba działa bo jak odłącze to gaśnie. |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |15 Lut 2005|, 2005 10:28
|
|
|
| może gdzieś powietrze łyka albo z TPS em problem. |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |