|
Proszę jeszcze raz o pomoc.Problem z odpaleniem. |
| Autor |
Wiadomość |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 17:01 Proszę jeszcze raz o pomoc.Problem z odpaleniem.
|
|
|
Witam ponownie proszę mi jeszcze doradzić ,dzisiaj zmienione zostały wtryski kupiłam bezpieczniki i wszystkie wymieniłam w skrzynce ,sprawdziłam świece jest iskra na świecach wszystko jest dobrze więc nie wiem dlaczego on nie chce odpalić kręci słychać tak że chce odpalić ale niestety nie załapuje co jeszcze muszę zmienić lub sprawdzić aby w końcu ten truteń zaczął palić czyli silnik, już ręce normalnie opadają co chwila to cos nowego wyskakuje ,ale tak jak pisałam przed wymianą skrzyni palił ładnie,po wymianie też odpalił za którymś tam razem potem palił od czasu do czasu w ten sam dzień po założeniu skrzyni na następny dzień chciałam jechać a tu po kilkunastu razach odpalił podjechałam pod garaż i właśnie potem chciałam wrócić pod dom i klops nie odpalił już i do dziś nie odpala moze coś jeszcze doradzicie drodzy koledzy i koleżanki |
|
|
|
 |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 17:50
|
|
|
| Speedo napisał/a: | Pomagajmy sobie razem...
My radami a Ty niezaśmiecaniem forum, przecie o skrzyni jednej biegow to jest juz z 10 tematow (Twojej oczywiscie) teraz zaczyna sie mnozenie tematow o odpalaniu.
Jest to moje ostatnie upomnienie, pozniej beda konsekwencje... |
Zaznaczyłam już wszystkie te posty co napisałam na limit jeden dzień jutro ich nie będzie pozdrawiam ah to tego posta co teraz napisałam o silniku to proszę też usunąć dziękuję przejdę na inne forum |
| Ostatnio zmieniony przez Joanna |28 Lis 2006|, 2006 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 17:56
|
|
|
| Joanna napisał/a: | | dziękuję przejdę na inne forum |
jakie
PS a tak wogole adam powiedział Ci zebys przejechała sie do VIKa, masz niedaleko a za 1 zamachem rozwize twoje problemy |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
| Ostatnio zmieniony przez Rafał A.(antek) |28 Lis 2006|, 2006 17:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 18:02
|
|
|
| Rafał A.(antek) napisał/a: | | Joanna napisał/a: | | dziękuję przejdę na inne forum |
jakie
PS a tak wogole adam powiedział Ci zebys przejechała sie do VIKa, masz niedaleko a za 1 zamachem rozwize twoje problemy |
Moim scorpio napewno nie dojadę bo nie odpala potrzebowałam dalszej rady to zamiast tego dostałam ostrzeżenie , zresztą z vikiem już pisałam na PW ze przyjadę jak odpali
P.S. na forum Ford Club Polska |
| Ostatnio zmieniony przez Joanna |28 Lis 2006|, 2006 18:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 18:06
|
|
|
| Speedo napisał/a: | | ostrzezenia jeszcze nie dostalas a o problemach z odpalaniem trza bylo dopisac w tamtym temacie o odpalaniu |
Przepraszam Speedo , tego to nie wiedziałam , teraz już wiem następnym razem już tego błędu nie popełnię jeszcze raz przepraszam |
|
|
|
 |
maup
FST 008

Auto: Subaru OBK '96 2.2 MT LPG
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 21:45
|
|
|
w Jaworznie masz Megalitha - może on Ci coś kuknie - przynajmniej tyle, żeby do Vika się zatoczyć. A jak nie masz innego wyjścia to jutro wieczorem będę jechał z Pyrzowic do Tarnowa, mogę Cię wziąć na sznurek |
_________________ == Im lepsze auto terenowe ======
== tym dalej trzeba iść po ciągnik === |
|
|
|
 |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 22:20
|
|
|
| maup napisał/a: | w Jaworznie masz Megalitha - może on Ci coś kuknie - przynajmniej tyle, żeby do Vika się zatoczyć. A jak nie masz innego wyjścia to jutro wieczorem będę jechał z Pyrzowic do Tarnowa, mogę Cię wziąć na sznurek |
Boję się cholowania a po drugie na nieodpalonym silniku ciężko kierownica chodzi i hamulce też bo musi być silnik na chodzie zeby dało się kierownicą operować i hamulcami |
|
|
|
 |
Struna

Auto: XC90 2.9 biTurbo
Pomógł: 264 razy Wiek: 47 Dołączył: 22 Kwi 2004 Skąd: Kraków/Skawina
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 22:22
|
|
|
| Joanna, akurat hample masz elektrycznie wspomagane więc tu nie problem, ale kiera niestety będzie chodzić niemiłosiernie ciężko |
_________________ www.gcstuning.pl
Chiptuning, Hamownia, Serwis/Wyłączanie DPF/FAP, Strojenie LPG, AFR |
|
|
|
 |
maup
FST 008

|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 22:24
|
|
|
faktem jest, że to przykrość, poza tym ja naprawdę mogę późno jechać dlatego najlepiej jak wujka megalitha zaatakuje.
Wspomaganie hampli trochę podziała ale weź pod uwagę, że to kawałek - pytanie w jakim stanie ma baterię |
| Ostatnio zmieniony przez maup |28 Lis 2006|, 2006 22:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
megalith [Usunięty]
|
Wysłany: |28 Lis 2006|, 2006 22:28
|
|
|
| maup napisał/a: | | A jak nie masz innego wyjścia to jutro wieczorem będę jechał z Pyrzowic do Tarnowa, mogę Cię wziąć na sznurek |
Sobie po felgi podjedź
| Joanna napisał/a: | | Boję się cholowania a po drugie na nieodpalonym silniku ciężko kierownica chodzi i hamulce też bo musi być silnik na chodzie zeby dało się kierownicą operować i hamulcami |
Już my praktykowali holowanie mojego smoka, większy problem teraz to zimno i wilgoć i do krakowa nie ma co się szarpać z parującymi szybami
[ Dodano: 2006-11-28, 22:30 ]
| Cytat: | | KONTAKT 698 408 925 |
Puść mi sygnał jak będziesz mogła, to oddzwonię, jutro mogę mieć chwilę to się zgadamy i zerknę, może jakiego prostego babola puścił meches i wytropię . |
|
|
|
 |
Joanna [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Lis 2006|, 2006 00:36
|
|
|
| megalith napisał/a: | | maup napisał/a: | | A jak nie masz innego wyjścia to jutro wieczorem będę jechał z Pyrzowic do Tarnowa, mogę Cię wziąć na sznurek |
Sobie po felgi podjedź
| Joanna napisał/a: | | Boję się cholowania a po drugie na nieodpalonym silniku ciężko kierownica chodzi i hamulce też bo musi być silnik na chodzie zeby dało się kierownicą operować i hamulcami |
Już my praktykowali holowanie mojego smoka, większy problem teraz to zimno i wilgoć i do krakowa nie ma co się szarpać z parującymi szybami
[ Dodano: 2006-11-28, 22:30 ]
| Cytat: | | KONTAKT 698 408 925 |
Puść mi sygnał jak będziesz mogła, to oddzwonię, jutro mogę mieć chwilę to się zgadamy i zerknę, może jakiego prostego babola puścił meches i wytropię . |
Jutro puszczę sygnała jak załaduję fona oki? |
|
|
|
 |
maup
FST 008

|
Wysłany: |29 Lis 2006|, 2006 00:48
|
|
|
| megalith napisał/a: | Sobie po felgi podjedź |
No jakbym mógł nie podjechać??!!!
A w razie czego sznurek też będę miał, chociaż podejrzewam, że jak dziewczyna nie ma dziur w tłokach albo pourywanego rozrządu to powinna zacząć jeździć bez |
|
|
|
 |
|
|