|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Mam problem szukam pomocy |
| Autor |
Wiadomość |
daniel88 [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Wrz 2006|, 2006 14:13 Mam problem szukam pomocy
|
|
|
1. Siemka wszystkim słuchajcie mało się znam jeszcze na scorpio, a niedawno zostałem urzytkownikem forda scorpio 93r. 2.0 hatchback przebieg ok 230 000 (niepamietam teraz) ABS, elektryczne szyby, wspomaganie kierownicy, radio, hak, gaz, szyberdach (ręczny ) zimowe opony. I jest w dobrym stanie o dziwo bynajmniej tak mi się wydaje i znajomemu. Pytanie pierwsze to czy warto było go kupować za 2 500 PLN .
2.Po drugie to ostatnio jak jeździłem to w prawym przednik kole przy skręcaniu w parwo zaczyna coś stukać to prawdo podobnie ośka ale jeszcze niewiem dokładnie i martwię się czy to ewentualnie duży koszt będzie. Dajcie znać. |
|
|
|
 |
mmmk [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Wrz 2006|, 2006 14:51
|
|
|
jaka oska ma stukac z przodu ?? jak stuka to raczej albo wahacz do wymiany albo gumy stabilizator wahacz albo koncowka drazka kierowniczego. innych stukaczy raczej tam nie ma. a cena?? no moze byc ale doprowadzenie go do stanu idealnego troche zl kosztuje tylko te za 5000 zl tez nie s stan idealny wiec ogolnie wedlug mnie calkiem ok
pozdrawiam
maciek
[ Dodano: 2006-09-02, 14:52 ]
a koszty napraw to koncowka kolo 40 zl wahacz kolo 80 zl a gumy kolo 30 zl no chyba,ze pouliretany to albo jak nasi wykombinuja to bedzie znana cena albo ze sklepu tuningowego za cos kolo 300zl |
|
|
|
 |
daniel88 [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Wrz 2006|, 2006 16:34
|
|
|
| acha to dobrze wiedzieć. To scorpio jest wmiarę zdbane jeszcze z tego co widzę co musze naprawidz to zrobić coś z rdzą bo zaczyna się trochę wgryzać, wymienić żarówki w halogenach, wymienić filtr od gazu bo niewiem kiedy był wymieniany. I niewiem co jeszcze ? |
|
|
|
 |
Kevin Xy
WSK x3

Auto: '90, 2.9 12V, GHIA, ASB, wreszcie SEDAN
Pomógł: 39 razy Wiek: 49 Dołączył: 17 Sie 2004 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: |2 Wrz 2006|, 2006 17:13
|
|
|
| witam czlowieka z minska |
_________________ Kevin Xy
535 015 788
'88 2.0 OHC GL
'90 2.9 12V GHIA ASB
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'96 2.3 16V GHIA ASB SEDAN |
|
|
|
 |
daniel88 [Usunięty]
|
Wysłany: |2 Wrz 2006|, 2006 18:26
|
|
|
| No siemka. Widzę ze nie tylko ja mam Scorpio w okolicach Mińska. Przydała by mi się osoba z pobliża która by dokładnie znała się na tym samochodzie by mogła go obejrzeć i powiedzieć co trzeba było by w nim naprawidz bo mam go od niecałego miecha |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |