|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
wymiana na radyjko z MP3 i sterowanie przy kierownicy |
| Autor |
Wiadomość |
wanglik [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Cze 2006|, 2006 18:54 wymiana na radyjko z MP3 i sterowanie przy kierownicy
|
|
|
| Chciałem zmienić radyjko fordowskie na jakieś firmowe z mp3 i jeszcze aby było wykorzystane fabryczne sterowanie przy kierownicy, zdecydowałem się na Pioneera DEH-2820MP ma możliwość do podłączenia sterowania fabrycznego auta, podświetlanie zielone, fajną cenę, nawet dobre parametry i oczywiście mp3 . Koszt modułu ( he he he – przesadziłem z deka z nazwaniem tego modułem) jest w granicach 4-8 zł jeśli chcemy mieć to estetyczne a jak na pająka to cena nie przekroczy 3zł .Wystarczyło pogmerać na necie i się udało spiąć wszystko do KUPY - działa ZAJEFAJNIE !! Mogę się podzielić wiedzą jak i co zrobić aby wszystko grało jak ta lala ….. Normalnie szlag mnie trafił jak zobaczyłem ile sobie cenią za to sklepy i firmy car audio jedni chcieli 150zł inni nawet 400zł a ja przekaże wiedzę za FREEE i cena nie przekroczy podzespołów na pewno 8zł !!! To jeśli jest ktoś zainteresowany wymianą na coś lepszego to proszę o maila : wanglik@o2.pl . Dobrze jeszcze mieć jakieś małe pojęcie na temat elektroniki albo kogoś do pomocy – a jak nie ma to też sobie damy radę . POZDROWIENIA DLA CAŁEGO FORUMOWISKA !! |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |16 Cze 2006|, 2006 18:57
|
|
|
| wanglik napisał/a: | | udało spiąć wszystko do KUPY - działa ZAJEFAJNIE !! |
Superrr , najlepiej jakbys mogl to wszystko spisac i pare rysuneczkow strzelic i na forum zamiescic lub jakiemus modowi przeslac i on zamiesci to w FAQ. |
|
|
|
 |
wanglik [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Cze 2006|, 2006 09:59
|
|
|
| okey zrobie schemat + opis i w tygodniu to zapodam ...... |
|
|
|
 |
bigdaaddy [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Cze 2006|, 2006 10:03
|
|
|
Czekamy z niecierpliwoscią |
|
|
|
 |
Boni

Auto: VW T4 '92 2.5 LPG
|
Wysłany: |18 Cze 2006|, 2006 21:33
|
|
|
A bonusowo, to te wszystkie sterowania jak od starych piontków, czyli na małego jacka słuchawkowego, działają też ze starymi sony itp, w ogóle prawie wszędzie działają, najwyżej niektóre funkcje są inne albo ich nie ma albo trzeba coś dopasować Założyłem se to z pół roku temu, tyle że się nie chwaliłem, bo mi się wydawało, że to banalnie łatwo znaleść w internecie i zrobić, jak kolega nie postawi, to przypomnijcie mi żebym wam to znalazł w odmętach domowej sieci |
_________________ http://bs-blog.clouds-forge.eu |
|
|
|
 |
wanglik [Usunięty]
|
Wysłany: |19 Cze 2006|, 2006 22:01
|
|
|
W środę wstawię zdjęcia i schemacik z opisem , szkoda że kolega Boni nie zapodał wcześniej tego bynajmniej ja bym miał mniej stresu – po to jest forum aby nas nie dymali cwaniacy z kasy za nic dosłownie , o key wiedza kosztuje ale są granice pewne ….. i tak szczerze to bez forum tak rozwiniętego było by mi kiepsko oj kiepsko z kontrolą i naprawami , a tak sam sobie wszystko sprawdzam dzięki WAM ….. FORDZIAKI GÓRĄ !!! Bo co jak co ale wyglądzik to autko ma .
[ Dodano: 2006-06-19, 22:24 ]
w Środę postaram się zapodać zdjęcia i schemat wszystkiego !!
[ Dodano: 2006-06-22, 16:29 ]
Sorki ale nie mogę dołączyć załącznika do posta – przekazałem już to Adamowi teraz czekam na odpowiedź ….. Wszystko mam już gotowe tylko wstawić …
[ Dodano: 2006-06-24, 07:56 ]
Zapraszam na stronę:http://ford-scorpio.pl/forum/viewtopic.php?p=128533#128533
Dzięki ADAM !!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |