$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - wahacze
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wahacze
Autor Wiadomość
mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |7 Maj 2006|, 2006 18:34   

mam je od okolo roku no moze troche wiecej niz pol. latwego zycia to one nie maja. sa dobre. nic nie puka itp. tylko oczywiscie sloneczka dolaczone do wahacza wywal a zaloz przynajmniej te wzmacniane gumy no ale to to juz pewnie wiesz....
pozdrawiam
maciek
p.s. a za ta cene to oba wymienilem za jedna robota bo nie warto sie rozdrabniac

artek027
[Usunięty]

Wysłany: |7 Maj 2006|, 2006 18:42   

mmmk napisał/a:
mam je od okolo roku no moze troche wiecej niz pol. latwego zycia to one nie maja. sa dobre. nic nie puka itp. tylko oczywiscie sloneczka dolaczone do wahacza wywal a zaloz przynajmniej te wzmacniane gumy no ale to to juz pewnie wiesz....
pozdrawiam
maciek
p.s. a za ta cene to oba wymienilem za jedna robota bo nie warto sie rozdrabniac

- czyli można kupić taniej ?
to ja bardzo proszę o jakieś namiarki :695:
Dzięki za odpowiedź

Matth
[Usunięty]

Wysłany: |7 Maj 2006|, 2006 18:45   

nie no wlasnie to jest NAJTANIEJ jak w zyciu widzialem.. ostatnio te teknorty byly na swiastaku chyba po 99zl.. po 80zl to za darmo praktycznie

mmmk
[Usunięty]

Wysłany: |7 Maj 2006|, 2006 18:49   

nie nie,ze taniej tylko jak idziesz do jakiegos sklepu to gadaja,ze dobry wahacz to kolo 150 do 200zl kosztuje a te to sa z plasteliny itp. bo w sklepie przynajmniej tam gdzie ja bywam nie maja takich i tez kupilem z allegro tylko drozej bo ja chyba po 85zl /sztuka no i tu mi chodzi,ze jak za 160 zl mozna zrobic calosc to nie chcialo mi sie za kilka miesiecy znowu wlazic do kanalu albo znowu placic za robote. a gumy tez sa w komplecie na2 strony wiec zrobilem calosc
pozdrawiam
maciek

ps. dobry to jakis mogg, sidem rts i takie tam a te sa tez ok i nie widze zadnej roznicy w trwalosci a mieszkam na strasznych dziurach wiec jak bylyby slabe to by sie dawno rozpadly. tylko nie wiem czy one sa produkowane jako nowe czy to sa jakies po regeneracji bo tak tez o nich slyszalem ale sa ok wiec malo wazne skad oni je biora :)

artek027
[Usunięty]

Wysłany: |7 Maj 2006|, 2006 18:50   

OK - dzięki Matth, to muszę je wziąć , bo już mi zawieszenie klekocze jak diesel na wolnych obrotach DZIĘKI i POZDRAWIAM :706:

[ Dodano: 2006-05-07, 18:53 ]
mmmk napisał/a:
malo wazne skad oni je biora :)
- dokładnie - mogą być i ze złomu , aby tylko swoje zadanie spełniały

Odpowiedz do tematu