$reply_topic_back Ford Scorpio Team :: Zobacz temat - zamiana 2,9 benzyne na 2,5 td
Ford Scorpio Team Strona Główna Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
zamiana 2,9 benzyne na 2,5 td
Autor Wiadomość
martinoz
[Usunięty]

Wysłany: |13 Maj 2006|, 2006 23:01   zamiana 2,9 benzyne na 2,5 td

witam wszystkich.podjalem dzis iscie "meska"decyzje.wszystkie te ostatnie podwyzki paliwa zmusily mnie do wyboru:jezdzic malo na benzynie,czy wiecej na ropie?i doszedlem do wniosku{biorac pod uwage kondycje mojego obecnego serduszka}ze moze na tym wygram.zostalem wiec posiadaczem scorpio 2,5 td 94r.zakupilem okazyjnie w calosci.autko jest po lakierze troche rozebrane-silnik i skrzyna osobno.i bez prawa rejstracji.zginal brief.wiec robie przygotowke pod zmiane profilu samochodu i na dniach bede przezucal wsystko co potrzebne zeby zagralo nowe serce w mojej starej budzie.oczywiscie zostanie mi sporo czesci z tamtego autka-prosze pytac jak ktos cos potrzebuje.i oczywiscie zostanie pare czesci silnikowychz 2.9.ale to potem.prosze wiec o pomoc "fordowska brac",a zwlaszcza wszystkich mechaniorow,tych domowych tez, o sugestie co zmienic zeby to wszystko zagadalo jak nalezy.sam juz zrobilem sobie liste przerobek.musze zmienic;zbiornik paliwa,tylny most,ukl wydechowy,skrzynie biegow,oczywiscie silnik,chlodnice i pol elektryki sterujacej silnikiem-ale to juz nie ja.jesli cos pominalem to prosze o sugestie.takie zmiany maja tez dobry aspekt....spije mase piwa{nazwy nie podam bo to kryptoreklama ale bedzie to "zywiec" :704: }postaram sie pisac w trakcie o moich problemach dotyczacych zmian konstrukcyjnych na przestreni lat 90-94.pozdrawiam martinoz

_Mu.
[Usunięty]

Wysłany: |16 Maj 2006|, 2006 12:45   

Po ch. chcesz zmianiać bak? Nie lepiej zmienić samego smoka?

Odpowiedz do tematu