|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Problem z ABS-sem |
| Autor |
Wiadomość |
G_O_T_I [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 23:09 Problem z ABS-sem
|
|
|
Witam
Od pewnego czasu mam problem.. jak mi sie wydaje z ABS-sem. Przy jeździe zapala się pomarańczowa kontrolka ze znaczkiem auta na śliskiej nawierzchni. Po jakimś czasie gasnie. Czasami przy nawet wolnej jeździe i łagodnym hamowaniu na suchej nawierzchni na pedale hamulca czuć drgania. Raz przy dłuższej jeździe za granice coś zaczeło stukać ( pojedyncze stuki co jakis czas) okazało się po otwarciu maski że to coś w obrębie urządzeń ABS. Płyn hamulcowy jest w normie. Czy ktoś spotkał się juz z takim probleme? Co może być nie tak? Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Marcin |
|
|
|
 |
Kevin Xy
WSK x3

Auto: '90, 2.9 12V, GHIA, ASB, wreszcie SEDAN
Pomógł: 39 razy Wiek: 49 Dołączył: 17 Sie 2004 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 23:11
|
|
|
| chyba kazdy w mk1 spotkal sie z takim problemem- poszukaj na forum bosmy ten temat przelecieli na wylot niejednokrotnie |
_________________ Kevin Xy
535 015 788
'88 2.0 OHC GL
'90 2.9 12V GHIA ASB
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'90 2.9 12V GHIA ASB SEDAN
'96 2.3 16V GHIA ASB SEDAN |
|
|
|
 |
G_O_T_I [Usunięty]
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 23:19
|
|
|
Sorry za takie problemy. Jestem tutaj od niedawna, to są moje pierwsze tematy na forum. Jeżeli znacie temat gdzie ten problem byl prześwietlony to podeślijcie linka. Próbowalem przez wyszukiwarke ale jakos nie bardzo mi to wychdzi |
|
|
|
 |
Rafał A.(antek)

Auto: Mondeo
|
Wysłany: |29 Paź 2005|, 2005 23:36
|
|
|
sadze ze wpisanie ABS w wyszukiwarke wyrzuci az nadtoinformacji |
_________________ Mechanika - Elektryka FORD
tel 791 054 854
Nasza lokalizacja na mapie:
http://tinyurl.com/qhaqjsk |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |