|
Ford Scorpio Team
Forum miłośników samochodu marki Ford Scorpio
|
|
Falujące obroty-ROZWIĄZANIE!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
GIBCIO [Usunięty]
|
Wysłany: |17 Mar 2006|, 2006 16:06 Falujące obroty-ROZWIĄZANIE!!!!
|
|
|
Ludzie kochani mam!!!!!!Od roku gdy posiadłem wieloryba strasznie wkur...mnie te obroty.Co ja nie robiłem czyszczenie silniczka wolnych,prawie wymieniłem instalacje bo przewody zparciały ,wymiana filtrów itp. i nic!!Już myślałem o kupnie nowego silniczka krok. ale to koszt i tak jezdziłem wkurw.. na maxa bo w silnikach to ja kocham jak mi sie wkręcają na obrot elegancko i jak je trzymająą na odpowiednim poziomie!
Ale ale jakiś czs temu zauwazyłem za czujnik od temp. coś fixuje,w pierwszej chwili nie powiązałem tego bo i co ma piernik do wiatraka a czujnik raz działał raz nie.Przyszła zima więc olałem wymiane czujnika bo robie dziennie b.mało kilosów na krótkim odc.więc przegrznie nie groziło miałem to zrobić na wiosne,i jade sobie ze 4 dni temu i patrze a wskażnik sie podnosi mówie ozył hehehe ale był zakręt ja na luż a obroty na 500!!o żesz ty mówie to nie przypadek pod latarnie zdjąłem wtyczke a czujnika szybki reset kompa i YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!! to musi być to jutro jade po czujni i po niedzieli bede na 100% wiedział.Teraz jednak ciesze sie jak dziecko bo silniczek trzyma obr. jak ta lala
Pozdr. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright © by Ford Scorpio Team |